Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk
Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Ja ta tomu svojmu robim a myslim, ze mi to fakt ide :) On mi to robi tiez a ja to milujem, takze maximalna spokojnost.
Ti, co sa toho bojite, ani neviete o co prichadzate!
no ja som predtym nerobila fajku ale som sa premohla a teraz mi to nerobi problemy lebo viem ze sa to mojmu priatelovi paci
nielen ta hanblivost, ale ja som mala napr. priatela ktory mi nechutil ani nevonial. z oralneho sexu som bola zhnusena, napinalo ma z toho aj ked som sa neviem ako snazila to prekonat, ale bolo mi to velmi neprijemne. teraz mam partnera kotry mi aj vonia aj chuti a naozaj nemam vobec problem s oranym sexom a dokonca ani s prehltanim semena. takze asi tak to je
no dobre, ale ako to moze byt babe take velmi neprijemne? je co je natom take hororove? jedine neistota, ze to nerobia dobre. moj nazor. hanblivky.
90% Nie a 8% ano 2% ano az do koca
aluska1 viem co myslis ale zober si ze to tej babe moze byt neprijemne
ak jej to je neprijemne tak to robit nebude to nie je vyznam toho celeho
v posteli je dovolene vsetko co sa paci obom partnerom
napr su ludia ktorym sa paci skrtenie
iným nie nemozes povedat holke ze je sebecka zato ze ju nemozes skrtit ....
dobre na zaciatku je to ok..ale niektore zeny to robia aj cely zivot
Neviem preco by to malo byt sebecke? Ona z toho mala na zaciatku strach, alebo nechut, neviem preco mozno skusenostou s minulym partnerom. Ale ja som jej to spravil rad a bol som velmi rad ked sa jej to pacilo. Urcite by som ju do toho nenutil, aj napriek tomu ze som potom tuzil. A nakoniec to prislo bez toho aby som jej to co len naznacil
najlepsie je ked zena nerobi ale caka ze chlap jej to robit bude...to je dost sebecke
ste trapne vsetky baby ktore nerobite fajku. jak male deti.