Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk
Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
nicka:
ale prijmat sa to da aj 24 hodin denne :). Nemusi to byt take intenzivne - i ked ma zatvorene oci a zaspava, tak jemne to prijmat moze kludne :)
Mozes byt najlepsia, ktoru mal - i tak sa mu to moc pacit nemusi. Preco si myslis, ze by si to mohla vyucovat ? Mas nejake finty, odporucania v tejto praktike ? :)
ja nic nederiem zubami :P som najlepsia fajcoska aku kedy mal. Mohla by som oral vyucovat :D A odmietne len vtedy ked uz je fakt unaveny ze zaspava alebo ked sme to predtym robili hodinu. Takze tak je to :)
Adam.-aj ty by si odmietol ak by ti ho drala zubami :P
nicka:
priatel odmietne, ze mu urobis fajku ? Je zdravy ? :)
ja to robim rada, zo zaciatku som to nechcela hltat, ale ani ma nenutil, a teraz uz je to normalka, patri to k radovankam =D
ja by som bez toho nemohla byt. a ked priatel niekedy nexce ze je unaveny alebo co tak sa normalne urazim :D a poznam 4 baby co to nerobia a vraj je to fuj.
tak toto nepochopim...:) Ak sa este k tomu dvaja lubia, ze sa nechcu dotykat vsade... Ja milujem partnera uspokojovat ustami, robim mu masaz rukami.... je to naozaj krasny pocit, ked ho mam v moci :P
pre baby co "nie su pripravene", niet sa cohoobavat! :) Vasi chlapi vam budu lezat pri nohach, ked budete v tom dobre :D
Ja fajku robim priatelovi len obcas.. ked mam kramy a pod.. par krat som sa pritom, resp. po tom povracala, tak keby bolo na mne nerobim ju vobec, obcas sa vsak prekonam.. ale po tej fajke sa moje chutky na sex vzdy hned a zaraz skoncia..
lenka123456
na 100% s tebou suhlasim, mam prveho partnera a sme spolu uz par rokov a doteraz som mu ju nerobila, ani to odo mna nevyzadoval no nemozem si pomoct mne je z toho na zvracanie a skusala som uz vsetko mozne...:-((( je mi zle uz ked to citim...