Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?

Príspevok v téme: Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Thomasis

Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk

biopich

najlepsie je robit oral v sprche tiez mi nieje pochuti semeno a tam ked tecie voda nejak sa to strati :-) a tam jedine si necham nastriekat do ust co pravdaze ide von lebo brrr by som sablovala :-) ale robim to rada... bez nutenia...

jjjjjjjj

pre tie baby , co nerobia svojmu priatleovi oral: neviete si predstavit ake to je skvele pozerat sa na spokojnu tvar muza pocas a po orale..

filajocka

pre mna bol moj priatel prvy vo vsetkom a robit som mu to zo zaciatku nechcela nevedela som si to predstavit a bala som sa ze sa mu to nebude pacit.on mna hej ale to som mu nedovolila. nikdy mi ani len nenaznacil aby som mu nieco take robila aj ked som vedela ze to velmi chce. a jedneho dna som to spravila lebo som sama chcela a bolo to uplne prirodzene. od vtedy to robim pravidelne a dovolim aj jemu aby to robil mne. aj ked len vtedy ked som cerstvo osprchovana lebo tiez mam traumu z toho ze mu nevonim alebo nechutim. nechaj svoju priatelku aby sa k tomu tiez dopracovala sama a do nicoho ju netlac.

f

sisi ja nie uplne suhlasim s tvojim tvrdenim ze "holka by mala svojho partnera uspokojit,nie mysliet len na seba" Moja priatelka sa k oralu na zaciatku tiez velmi nemala. Odomna bola rada ale ona ee. Ja som to sice chcel ale nikdy by som nanu nenaliehal. Po nejakom case sa k tomu dostala sama bez toho aby som jej cokolvek povedal.

sisi_69

chudatko moje...to nemas bohvieco...moj chalan by bez fajky nevydrzal ani tri dni a ja si tiez neviem predstavit,ze by ma nelizal...neviem kolko percent to nerobi,ale kazda spravna holka by mala svojho partnera uspokojit,nie mysliet len na seba

ellyy

tak ja to svojmu priatelovi vobec nerobim...proste nemozem aj keby som chcela...skusala som to uz 3 krat...:-(((( prvy krat to odo mna este nechcel to sme kratko spolu chodili a bol suchy takze to bola pohoda...no ako nahle zacitim jeho semeno dviha sa mi zaludok...skusala som uz aj slahacku, cokoladu a vselico mozne, aby som to zvladla no vobec nepomaha...a je mi z toho hrozne...:-(( nastastie ma do toho nenuti...ale podla mna by bol rad keby som mu to urobila...on ma robil viac krat ale ja som to nechcela nikdy prislo mi to take blbe ze on mne hej a ja jemu nie...ale aj tak mi to spravil a teraz uz vobec nerobi...mne to nevadi ja som len rada :-D