Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?

Príspevok v téme: Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Thomasis

Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk

zubrienka

ja som to priateľovi tiež dlhší čas nerobila...proste som to dovtedy neskúšala, nevedela som aké to je, ako sa to robí...on mi to vôbec nevytýkal, ani nepripomínal...potrebovala som čas, bolo to všetko pre mňa nové aj sex a všetko okolo toho, ale keď sme už vyskúšali viac vecí, sex sa mi začal veľmi páčiť a raz som to vyskúšala a odvtedy nemám problém, ba mu to robím veľmi rada a hlavne keď vidím, že si to užíva...neviem ako je to s ňou...koľko má rokov a koľko skúseností...ja som potrebovala čas, priateľ ma k ničomu nenútil a dočkal sa aj on aj ja

jjjjjjjj

ja tiez dodrziavam hygienu a vsetko aj sa holim pravidelne samozrejme, ale aj napriek tomu som sa bala ze mu moje telesne tekutiny nebudu chutit/voniat. ked si najbliszie budes olizovat prsty po prstovani, povedz jej ako velmi ti to chuti a vonia a ze to mas rad atd.
a ci to s tym suvisi? neviem

Thomasis

ano mas pravdu moze to byt aj v tom...ona..velmi dodrziava hygienu a vzdy krasne dole upravena..a pripravena....ked som jej to robil vtedy raz,tak nepachla ..praveze naopak-bajecne chutila....este teraz velakrat ked jej to robim prstami..tak si ich potom hned dam do ust lebo ju tuzim ochutnavat......no aj napriek tej hygiene.ona je taka povaha,ze by ma neprekvapilo,keby ma strach ci mi bude chutit alebo pachnut...........a mas pravdu,zmena atmosfery vsetko moze zmenit..mame v lane na vikendovy pobyt,no naskytla sa jej teraz praca cez vikend ,takze nam to pada :(((.......Inak podla teba myslis ze nejak suvisi to ze nechce aby som jej to robil s tym ze nece ani mne????

jjjjjjjj

ja som to tiez nedovolila zo zaciatku priatelovi, lebo som sa bala ze mu to tam dole nebude voniat/chutit. tvrdila som mu ze ma to velmi nevzrusuje..a vzdy ked mi to robil "nasilu" ze ked som mu rukami odtahovala hlavu, chytil mi ruky a nezne ma tam zacal bozkavat, skoro som umrela od rozkose, ale aj tak som sa nejako otocila alebo nieco aby mi to nerobil.. az ked mi povedal ze je strasne vzruseny z tej chute a vone a ze to ma velmi rad, tak od vtedy s tym nemam problem. som rada ked mi robi oral

daisinka

Skus a uvidis.

Inak nie je mozne ze sa boji,ze by ti nevhutila lebo nevonala?...Z toho maju zeny dost casto paniku...

Podla mna je problem ze v tom aute...
Nemozte sa uvolnit...keby mala strach z toho ze by ti nechutila.tak sa mozte predtym spolu osprchovat.

Nieco vymysli,,,Skus tu jednu noc niekde v klude a uvidis,ci to nieco zmeni,,,Mne by sa tiez nechcelo si ho prvykrat dat do pusy niekde v aute...By som sa citila jak nejaka....ehm,,,,.(

Thomasis

Raz mi to dovolila musim priznat na chvilocku............a pametam ze mi raz aj vravela,ze ju to nejak nelaka a ze ju to aj stekli....ale skusim to co si mi poradila..............no neviem ci sa niekedy podari aby aj ona mne tak robila

daisinka

Myslim si ze na zaciatok by si jej to nemal pripominat.

Mal by si najst kludne miesto,spytat sa jej ci jej mozes spravit masaz,potom ju bozkavat, hladkat...a potom skusit ist bozkami nizsie.

A ked zase povie ze nie,,tak to nerob,,,nic nehovor,,,pokracuj dalej a milujte sa.

A po milovani sa jej spytaj "ale nie vycitavo" pre nechce "aby si jej ju bozkaval".....typu:zlaticko(alebo nejak ako ju oslovujes),preco mi nedovolis aby som ti ju bozkaval?aby som si ta vsade vybozkavalL?

Najlepsie ked budete po milovani k sebe prituleny( co je samozrejme v aute tazke):

Thomasis

myslis fakt,ze to mozno pride ked jej to nebudem pripominat?..mam praveze strach,ze ked jej to nepripomeniem..tak na to zabudne uplne..vzdy ked sa aj milujeme ..tak automaticky idem so svojou hlavou dole.....a zachytava ma...mam aj s tym prestat?.lebo ked ja ju vidim nahu tak tuzim ju bozkavat vsade..................no vsetko sa to odohrava len v tom poondiatom aute

daisinka

No vyuzila som svoju anonymitu,aby som na priklade mojich zazitkov pomohla tebe.

A tieto zazitky nehovorim neznamym:)