Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk
Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Zhnusujete si to same. Je to iba v blok v hlave. Je to uplne normalne, sexualna praktika, ktora patri pocitovo medzi najkrajsie. Ked sa to robi pekne a s laskou, je to najkrajsi pozitok pri milovani. Ked jeden pre druheho dokaze nezistne urobit nieco, po case ten druhy /ak si nestoji na kabliku/ urobi nieco pekne pre neho.
Verim, ze muzovi, ktory robil zene oral, nerobilo vobec problem to zene robit a pravdepodobne sa mu to i pacilo. Ale takto zacinaju vo vztahu naschvaly... Ja Ti neurobim to, ked Ty mne hento.
Verim, ze pokial sa muz o seba nestara a robi to tvrdo, nasilu, smrdi, tak je to hnus. Podobne, keby to tak robila zena. To sa potom nedivim. Ale nevidim dovod, ak niekto je pekne umyty, vonia a naviac je to milovana osoba a clovek pouzije mozno aj nejake ochucovadla, preco to neurobit ? Ved je to take nadherne...
Alebo co je za problem so striekanim do ustociek ? Nepoviem, ze ak nechce prehltat zena.
Ale viete mile damy, co to robi s muzom, ked je na vrchole a teraz miesto toho, aby si vychutnaval orgazmus a striekanie, tak zrazu musi rychlo riesit, kde to da, nech neostrieka postel, malovku, ci nieco ine ? Ved to je uplne deprimujuce. Skuste si predstavit, ze zena ma orgazmus a na vrchole by musela riesit taketo somariny, ze by sa vobec ani neuvolnila... Tu ide o prezitok. Je to ako ked upeciete dobry kolac a nakoniec to pokazite tym, ze vam cely kolac spadne na zem...
ivica29, pekna formulacia: Nuz, kto chce zahnut, aj dovod aj prilezitost si najde
Ja by som povedala, ze ked si najde prilezitost, dovod si uz nejaky najde - ten, kto chce...
veerona, najprv som sa velmi bavila, ked si tak otvorene opisovala, preco to nerobis. Nad popisom spravania tvojho byvaleho mi zamrzol usmev. Pripomina to znasilnovanie a nie milovanie.
len zenateho??:)
Uff.... To si vazne myslis,ze to robia len dievcata co takto zmyslaju?
Denzl, nieco na tom ale bude. Keby som chcela nejakeho zenateho chlapa ziskat, fajcila by som.
Ved ja nehovorim ani za seba:))
Mame doma kazdy to co ma rad a bez nasilia:)
Ja len dedukujem:)
vypadlo mi M: nezavidim :-)
Nemozem hovorit sa svojho muza. Tvojej zene prilis nezavidi:-).
Ja sa toho, co nemam doma, rada vzdam. Uplne by mi pokazil radost strach, ze pridem o to, co mam. Ze prevratim zivot naruby svojim dvom detom. Nemam - nepotrebujem.
ivica- co muz nenajde doma....hlada casom inde.Ci?
Plati to aj opacne.
aha, denzl, to je akoze vydieranie: ked mi nebudes fajcit, zahnem ti ?
Nuz, kto chce zahnut, aj dovod aj prilezitost si najde.
Ale: dajme tomu, ze milenka to robi ... podari sa jej vytiahnut muza z manzelstva ..a vascinou tiez prestane .... No, tak to si ten muz na dlho nepomohol, teda - co sa tohoto tyka. To bude o inom.
Ved jasne holky...co by asi potom robili milenky,nie?