Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?

Príspevok v téme: Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Thomasis

Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk

AdamKrt

Zhnusujete si to same. Je to iba v blok v hlave. Je to uplne normalne, sexualna praktika, ktora patri pocitovo medzi najkrajsie. Ked sa to robi pekne a s laskou, je to najkrajsi pozitok pri milovani. Ked jeden pre druheho dokaze nezistne urobit nieco, po case ten druhy /ak si nestoji na kabliku/ urobi nieco pekne pre neho.

Verim, ze muzovi, ktory robil zene oral, nerobilo vobec problem to zene robit a pravdepodobne sa mu to i pacilo. Ale takto zacinaju vo vztahu naschvaly... Ja Ti neurobim to, ked Ty mne hento.

Verim, ze pokial sa muz o seba nestara a robi to tvrdo, nasilu, smrdi, tak je to hnus. Podobne, keby to tak robila zena. To sa potom nedivim. Ale nevidim dovod, ak niekto je pekne umyty, vonia a naviac je to milovana osoba a clovek pouzije mozno aj nejake ochucovadla, preco to neurobit ? Ved je to take nadherne...

Alebo co je za problem so striekanim do ustociek ? Nepoviem, ze ak nechce prehltat zena.

Ale viete mile damy, co to robi s muzom, ked je na vrchole a teraz miesto toho, aby si vychutnaval orgazmus a striekanie, tak zrazu musi rychlo riesit, kde to da, nech neostrieka postel, malovku, ci nieco ine ? Ved to je uplne deprimujuce. Skuste si predstavit, ze zena ma orgazmus a na vrchole by musela riesit taketo somariny, ze by sa vobec ani neuvolnila... Tu ide o prezitok. Je to ako ked upeciete dobry kolac a nakoniec to pokazite tym, ze vam cely kolac spadne na zem...

ivana45

ivica29, pekna formulacia: Nuz, kto chce zahnut, aj dovod aj prilezitost si najde

Ja by som povedala, ze ked si najde prilezitost, dovod si uz nejaky najde - ten, kto chce...

veerona, najprv som sa velmi bavila, ked si tak otvorene opisovala, preco to nerobis. Nad popisom spravania tvojho byvaleho mi zamrzol usmev. Pripomina to znasilnovanie a nie milovanie.

ivica29

Nemozem hovorit sa svojho muza. Tvojej zene prilis nezavidi:-).
Ja sa toho, co nemam doma, rada vzdam. Uplne by mi pokazil radost strach, ze pridem o to, co mam. Ze prevratim zivot naruby svojim dvom detom. Nemam - nepotrebujem.

ivica29

aha, denzl, to je akoze vydieranie: ked mi nebudes fajcit, zahnem ti ?
Nuz, kto chce zahnut, aj dovod aj prilezitost si najde.
Ale: dajme tomu, ze milenka to robi ... podari sa jej vytiahnut muza z manzelstva ..a vascinou tiez prestane .... No, tak to si ten muz na dlho nepomohol, teda - co sa tohoto tyka. To bude o inom.