ahojte neviete ako by som tomu zabranila aby mi zmyzli pehy je na to nejaky prostriedok dakujem
pehy
Cawte! Len tak som sa tu preklikal a zaujala ma táto téma, pretože aj ja mám pehy. Som chalan a vadí mi to. Vyskúšam to s tým citrónom a aj zubnou pastou. Ale aká zubná pasta to má byť?
...pocul som ze je na pehy dobre brat aj beta karoten,..zevraj pri pravidelnom brati sposobuje zahnednutie pokozky cim ich zatieni...mate skusenost?
chcem sa iba spitat ci sa pehy pacia chalanom....a co si o nich myslia a ci sa chlanaom pacia pehave baby ja by som ich chcela mat
mne sa velmi pacia pehate baby, ved to je uplne zlate mat pehy
Milujem svoje pehy, sú pekné a očivnidne sa páčia aj iným.
ahoj moja najlepsia kamaratka ma pehy a stale sa hanbyla.aj ja som sa hanbyla za nu ale to bolo pred 7rokmy bolo to nieco nove a zvlastne lebo ja som to nemala ale prisli roky a zitot vas nauci zit a rozmyslet uplne inak a ukaze vam inu stranku.ak mas vedla seba tych sprvnych ludi tak si to nebudes vobes vsimat.tvoje pehy patria k tebe k tvojmu telu k tvojej osobnosti su sucastou teba.ako napr.tvoje city s tym sa musis zmierit a byt vyrovnana nesnaz sa ich zbavit, len tak prekonas urazky druhych.pekny den
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja mam pehy a mam 20 chalanov za rok narozdiel od inych fuj
hnus je ich mat a nic nepomaha