Prosim Vas ma tu niekto skusenosti s tabletkami BIO CLA 1000? Viem ze sa maju kombinovat aj s cvicenim a upravenou stravou. Len hladam niekoho kto si to vyskusal a mozno by mi aj vedel poradit. dakujem
Chudnutie s BIO CLA
buchta 169cm.55kilova ... sak ok Buchta ... ale nemusis urazat druhích za to ze tvoje nazory sa nezhoduju s ich ... to je plytke ... a povrchne... navyse nepisu bludy ale len skusenosti a chcu sa s nimi podelit a pomoct koniec koncov aj tebe. Pa
mama ma nuti že ked budem mat 18 tak sa musim stat mniškou,ja nechcem byt mniškou-čo musim robit abi som sa nestala mniškou poradte mi prosim
ja beriem LipoXal a zatial chudnem dufam že mi to neškodi,totiš na letaku piše nevhodne pre deti,beriem to potojomky-rodičia o tom nevedia
možno mate pravdu...ale ked neviem inač schudnut,tak aj fenolax je dobri,schudla som z neho 1 kilo za den! FAKT NEKLAMEM!
si sprosta malinka sladka a aj ty moma! Ja som si kupila ten fenolax,je to velmy,velmy,velmy dobra vec,ja som napratala do seba tolko jedla že som ani dychat nevedela,potom som zobrala 5 tabliet Fenolaxu,a tak mna poprehanalo ako nikdy,a ešte k tomu som schudla 1kilo.Tak nerozpravajte krivo na Fenolax!!!
Ja som mala tiež jeden čas čo som uživala FENOLAX asi 1rok,schudla som,ale bolo mi s toho zle,bola som schopna zjest aj 30tabliet za 2dni, postupne som ich vynechavala že každy 2den si dam očistu,pomaly som si od toho odvikla,teraz to beriem len každy tyžden a len 3tabletky.
Pre buchta: Len pre informaciu, uzivat fenolax je blbost. Je to dobre akkurat na zaludocne vredy a dlhodobe problemy...
Precitaj si na mojej stranke, ako som sa ja stravoval.www.milandudas.wbl.sk