Prosim Vas ma tu niekto skusenosti s tabletkami BIO CLA 1000? Viem ze sa maju kombinovat aj s cvicenim a upravenou stravou. Len hladam niekoho kto si to vyskusal a mozno by mi aj vedel poradit. dakujem
Chudnutie s BIO CLA
www.milandudas.wbl.sk. Pozrite si moje nové fotografie na mojej stranke po troch rokoch po schudnutí.O niečo viacej vážim ale stále s relatívne dobrou postavou.Takto funguje BIO CLA.
Ahojte,tak ja mam s bio cla
pre:"veravera" CLA (konjugovaná kyselina linolénová) je prírodná mastná kyselina, ktorá podľa objavov amerických vedcov môže signifikantne znížiť množstvo tuku v organizme a zvýšiť svalovú hmotu. CLA ovplyvňuje procesy, ktorými organizmus získava, uskladňuje a využíva energiu, pričom kalórie prednostne poskytuje na budovanie svalovej hmoty. CLA pomáha organizmu prednostne spaľovať tuky ako zdroj energie - odbúrava tukové bunky,vháňa ich do krvného riečiska, odkiaľ ich organizmus využíva ako prednostný zdroj energie pre denné aktivity organizmu.
mne sa schudnut podarilo, zatial len 8kil ale do 2 mesiacov max. 3 sa to podari určite každemu. ak je niekto ochotny vzdat sa sladkeho, vyprážaného, a polhodinku rano cvicit ( čo nie je vela kedže som to zvladla aj ja =) kludne mi môže napísať a velmi rada dam inštrukcie ako na to=) rozkosna168@azet.sk
Neda sa,lebo deti ešte nemôžu mat sex. ´=D
da shudnut sa so sexsom???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????
keti my uš napyšete ja čakam a nudym sa vela vela lebo kcem shudnut 20 kylo budem vašyt 50kilo lebo 55 minoz 20 je 50 ne ta dajte dejaku ratu na shutnutie ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako trapne šak mam problem a vi mne nepomožete
15plastelinka15 ... trapne