Existuje niekto taký?

Príspevok v téme: Existuje niekto taký?
romantička

Asi každý dospelý človek v určitom veku už netúži len po pár nahodných flirtoch, ale chce niečo viac chce niekoho s kým môže byť sám sebou, niekoho s kým bude hore celú noc a budú spolu piť teplé kakao a rozprávať sa.
No akosi mám pocit, že v dnešnej dobe je čím ďalej tým ťažšie nájsť niekoho koho som si vysnívala ja.
Je to asi smiešne, ale aj keď som to v sebe akokoľvek popierala a snažila sa pozerať na vzťahy realisticky nejde to. Akoby všetci chalani čo sú okolo mňa boli rovnakí. Alkohol, diskotéky, žiadne váženie si ženy, žiaden šarm, žiadne dobrodružstvo, vášeň a najmä romantika.
Asi som jedna z mála, ktorá tak veľmi potrebuje romantiku, ale ja bez nej neviem žiť.
No ešte som nestretla muža, ktorý by bol natoľko romantický, aby mi to vyhovovalo. Jasné na prvom, druhom rande sa každý snaží ukázať z lepšej stránky a ešte aj po 3-4 mesiacoch ho baví hrať sa na romantika, ale potom to akoby zázrakom zmizne.
Prečo neexistujú muži, ktorí Vám večer zaklopú na dvere a unesú si Vás autom niekam na veľkú lúku, zapália sviečky, otvoria víno a celú noc ste tam len Vy dvaja. Prečo neexistuje muž, ktorý Vám nechá pred dverami ružu s pozvaním na večeru, ktorý sa nehanbí na ulici Vás vziať do náručia a povedať Vám ako veľmi Vás miluje, ktorý pri Vás stojí vždy viac ako pri svojich kamarátoch, ktorý sa nehanbí za svoje slzy a netvári sa,že je ten najtvrdší muž na celom svete, ktorý Vás pobozká do vlasov a leží pri Vás celú noc bez toho, aby to skončilo milovaním, ktorý Vás vždy rozosmeje, uteší, váži si Vás ako ženu, je k Vám nežný, citlivý a pozorný? A ktomu všetkému je to ešte sexi, vždy upravený, voňavý muž ktorý k Vám nepríde s neumytými vlasmi, neoholený a s boxerkami, ktoré mal na sebe včera.
Nie som pubertálne dievča, ktoré si niečo vysnívalo, mám 23 a čím ďalej tým viac prestávam veriť na takýchto mužov.
Stretla už niektorá z Vás takého a milí muži sú medz Vami takýto, ktorých to všetko staranie sa o seba a romantika neprestane baviť po 5 mesiacoch chodenia s priateľkou?

romanticka

AdamKrt : Ale ved Ty si nasiel svoju lasku.
Laska je v malickostiach,v necakanom objati a bozku do vlasov,v sledovani nocnej oblohy,v lezani jeden vedla druheho,a najma v uplnej uprimnosti,dovere a v tom,ze Ta ten clovek dokaze kedykolvek vypocut,pride k Tebe aj po polnoci a vezme Ta do narucia ked Ta nieco trapi.Neklame Ti,vazi si Ta a dokaze Ta vzdy rozosmiat a utesit,rozumie Ti a stoji pri Tebe.

rony26

lahsie?!?...nuz neviem, aj tu na zdravi casto citam take reakcie, ze chlap ma byt proste chlapom...a taketo zeny ja velmi neohurim...a aj na vlastnej kozi som sa presvedcil, ze slova, ktore som naozaj myslel uprimne a vazne boli degradovane na kecy a boli to "len slova"...a uz som si povedal, ze budem davat len ked nieco aj dostanem...aj ked laska je laskou, ked sa dava nezistne bez dalsich narokov, ale aj tak...
dakujem, ale ja vlastne ani nehladam, ja fakt asi cakam, ze mi padne z neba...a aj ja ti drzim palce a neboj sa, urcite taky existuje...potom daj vediet kde si ho nasla ;-)

Deee

romanticka chapem tvoje tuzby a priania, ale neviem ci takehoto muza najdes...skutocne je to trosku "mimo reality" bezneho zivota...
odporucam precitat si knihu od manzelov Peasovcov - preco muzi klamu a zeny placu, preco muzi nepocuvaju a zeny sa nevyznaju v mapach, tieto knizky opisuju preco su muzi taki aki su a preco su zeny take ake su...muz a zena su od prirody odlisni a inak sa aj spravaju citia myslia...
muzi casto ani netusia, ze o niecom takom snivas, niekedy treba trosku pomoct-nakopnut a muz ti splni kazde zelanie, ale predsalen muzi nie su jasnovidci...
zboznym usmevom a cakanim moj manzel nepochopi, ze ta kabelka v casopise otvorenom uz tyzden na stole v kuchyni je moj tajny sen...treba ponavigovat-drahy toto je krasny darcek na moje narodeniny a hotovo...to je pomerne jasna navigacia...
a ak takuto romantiku ocakavas ponaviguj partnera, ale hovor jasne a priamo - muzi skutocne nerozumeju naznakom, ze mas rada sviecky a romantiku...radsej povedz urobime si romanticky vecer, prid autom a naveceriame sa pod hviezdami...

romanticka

No ja tiez netusim kde sa da najst taky chlapec,je to tazke.
No drzim Ti palce nech sa Ti podari najst mila,pekna a romanticka dusa.
Vy chlapci to mate asi trosku lahsie,milych,romantickych dievcat je viac ako takych muzov,ked vobec niekde su :-(

romanticka

No to niekedy boli ak clovek pre toh druheho robi romanticke gesta ... a ten druhy len hovori ako ho lubi a pritom nic take co by tomu nasvedcovala nerobi.

AdamKrt

Ona si sice hovori, ako jej velmi na mne zalezi, ale skutky su niekde inde. Niekedy i jej spravanie je take, ze pochybujem, ci to mysli vazne, ci si toho vazi. V hlave jej to niekedy trochu prepne, mozno ju chyti hormon a potom ma neracionalne vrtochy, ktore niekedy zabolia. Ale kedze som trpezlivy a otvoreny, tolerantny clovek, tak som jej to zatial vzdy prepacil. Len jej niekedy hovorim, ze nech moj pohar trpezlivosti nenaplna moc do prasknutia :)

rony26

no ved praveze nedari...ked ja by som bol najradsej keby to bolo ako vo filme, ze nahodou ju niekde stretnem atd atd :-)...a tiez teda sem tam sa objavim na nejakej diskoteke, ale to posledne co si viem predstavit je, ze svoju vysnivanu stretnem o druhej v noci pri bare...to uz moje podvedomie odmieta...a tiez sa pytam sam seba, ze kde mam hladat, ci mam fakt chodit po knizniciach, ci zacat chodit do kostola, no vselico mi uz chodilo po rozume...skusal som aj nejake net zoznamky, ale trvalo to dva tyzdne, nic mi to nedavalo, prislo mi to neosobne, umele a tak som s tym sekol...a so psom teda zajdem sem-tam na prechadzku, samozrejme vzdy v ocakavani osudneho stretnutia :-)