Existuje niekto taký?

Príspevok v téme: Existuje niekto taký?
romantička

Asi každý dospelý človek v určitom veku už netúži len po pár nahodných flirtoch, ale chce niečo viac chce niekoho s kým môže byť sám sebou, niekoho s kým bude hore celú noc a budú spolu piť teplé kakao a rozprávať sa.
No akosi mám pocit, že v dnešnej dobe je čím ďalej tým ťažšie nájsť niekoho koho som si vysnívala ja.
Je to asi smiešne, ale aj keď som to v sebe akokoľvek popierala a snažila sa pozerať na vzťahy realisticky nejde to. Akoby všetci chalani čo sú okolo mňa boli rovnakí. Alkohol, diskotéky, žiadne váženie si ženy, žiaden šarm, žiadne dobrodružstvo, vášeň a najmä romantika.
Asi som jedna z mála, ktorá tak veľmi potrebuje romantiku, ale ja bez nej neviem žiť.
No ešte som nestretla muža, ktorý by bol natoľko romantický, aby mi to vyhovovalo. Jasné na prvom, druhom rande sa každý snaží ukázať z lepšej stránky a ešte aj po 3-4 mesiacoch ho baví hrať sa na romantika, ale potom to akoby zázrakom zmizne.
Prečo neexistujú muži, ktorí Vám večer zaklopú na dvere a unesú si Vás autom niekam na veľkú lúku, zapália sviečky, otvoria víno a celú noc ste tam len Vy dvaja. Prečo neexistuje muž, ktorý Vám nechá pred dverami ružu s pozvaním na večeru, ktorý sa nehanbí na ulici Vás vziať do náručia a povedať Vám ako veľmi Vás miluje, ktorý pri Vás stojí vždy viac ako pri svojich kamarátoch, ktorý sa nehanbí za svoje slzy a netvári sa,že je ten najtvrdší muž na celom svete, ktorý Vás pobozká do vlasov a leží pri Vás celú noc bez toho, aby to skončilo milovaním, ktorý Vás vždy rozosmeje, uteší, váži si Vás ako ženu, je k Vám nežný, citlivý a pozorný? A ktomu všetkému je to ešte sexi, vždy upravený, voňavý muž ktorý k Vám nepríde s neumytými vlasmi, neoholený a s boxerkami, ktoré mal na sebe včera.
Nie som pubertálne dievča, ktoré si niečo vysnívalo, mám 23 a čím ďalej tým viac prestávam veriť na takýchto mužov.
Stretla už niektorá z Vás takého a milí muži sú medz Vami takýto, ktorých to všetko staranie sa o seba a romantika neprestane baviť po 5 mesiacoch chodenia s priateľkou?

excell

romantička, vo všetkom s tebou súhlasím, tvoje požiadavky na muža nie sú vôbec prehnané, chceš niekoho koho budeš ľúbiť a kto bude ľúbiť teba, to je predsa normálne a romantika je strašne krásna vec, držím ti palce, sú takí muži, určite

romanticka

Ano ja viem,mam cas,ale ked sa s niekym o tom rozpravam,tak mi povie,ze mam stat nohami na zemi a nesnivat.
Ved aj Ty mas kopec casu.
Je krásne snívať,ale niekedy aj smutné a bolestivé.

rony26

no ved piseme :)
no asi mas pred ocami tu kamaratku co si o nej pisala, ze uz je vo veku kedy vezme co ma po ruke, len preto aby nezostala sama...ale ty mas predsa len este trochu casu na take myslienky

romanticka

rony26 : tak potom som chora aj ja :-)
Laska je komplikovana.Mam velky strach,ze nikto taky nikdy nepride a ja budm musiet byt s niekym,kto nie je ten pravy alebo sama.

rony26

no ak ho nenajdes, tak si on najde teba :)...no a teraz vazne, viem, ze ta sem tam prepadnu take myslienky, mna tiez...ale to treba potlacit, lebo tym nic nevyriesis akurat sa pesimisticky naladis...a nemas nato ani vek, aby si si musela klast taketo otazky... jednoducho ver, ze ho najdes a tes sa...ja si uz teraz predstavujem co by sme robili, kde by sme sa prechadzali, cim by som ju prekvapil...mozno trochu chore, ale mna to celkom bavi :)

lleilla

ked sa zalubis do toho praveho,bude to tvoj ideal a skutocna laska to bude aj potom,ked prejde ta pociatocna zalubenost a ty ho budes milovat,aj ked budes vediet,ze nie je dokonaly a samozrejme toto vsetko budes dostavat a citit aj od druhej strany

romanticka

lleilla : vies Ty si mala to stastie najst toho praveho, ale ja sa bojim,ze taka laska aku chcem ja je len vysnivana :-(

lleilla

romanticka,ja ti mozem len napisat,z vlastnej skusenosti,nehladaj,ak sa ma objavit,objavi sa sam,ked to budes najmenej cakat...skor,ci neskor,ja som si tiez pockala na vkus niekoho mozno dlhsie,ale nelutujem,kazda minuta s nim mi stoji za tie roky bez neho,vsetko mi vynahradzuje,hlavne bud spokojna aj teraz,usmievaj sa,dovod sa vzdy najde,tes sa z malickosti,jednoducho tes sa z toho,co mas,zivot sa sklada z malych radosti a tie su dolezite

romanticka

lleilla : a kde si ho nasla?Je to urcite krasne.Drzim Vam palce.
Vzdy som bola ina ako dievcata v triede,kamaratky atd.viac citlivejsia,romantickejsia ... Neviem ci je to dobre,ci to ma zmysel tuzit najst nieco co mozno neexistuje.