Asi každý dospelý človek v určitom veku už netúži len po pár nahodných flirtoch, ale chce niečo viac chce niekoho s kým môže byť sám sebou, niekoho s kým bude hore celú noc a budú spolu piť teplé kakao a rozprávať sa.
No akosi mám pocit, že v dnešnej dobe je čím ďalej tým ťažšie nájsť niekoho koho som si vysnívala ja.
Je to asi smiešne, ale aj keď som to v sebe akokoľvek popierala a snažila sa pozerať na vzťahy realisticky nejde to. Akoby všetci chalani čo sú okolo mňa boli rovnakí. Alkohol, diskotéky, žiadne váženie si ženy, žiaden šarm, žiadne dobrodružstvo, vášeň a najmä romantika.
Asi som jedna z mála, ktorá tak veľmi potrebuje romantiku, ale ja bez nej neviem žiť.
No ešte som nestretla muža, ktorý by bol natoľko romantický, aby mi to vyhovovalo. Jasné na prvom, druhom rande sa každý snaží ukázať z lepšej stránky a ešte aj po 3-4 mesiacoch ho baví hrať sa na romantika, ale potom to akoby zázrakom zmizne.
Prečo neexistujú muži, ktorí Vám večer zaklopú na dvere a unesú si Vás autom niekam na veľkú lúku, zapália sviečky, otvoria víno a celú noc ste tam len Vy dvaja. Prečo neexistuje muž, ktorý Vám nechá pred dverami ružu s pozvaním na večeru, ktorý sa nehanbí na ulici Vás vziať do náručia a povedať Vám ako veľmi Vás miluje, ktorý pri Vás stojí vždy viac ako pri svojich kamarátoch, ktorý sa nehanbí za svoje slzy a netvári sa,že je ten najtvrdší muž na celom svete, ktorý Vás pobozká do vlasov a leží pri Vás celú noc bez toho, aby to skončilo milovaním, ktorý Vás vždy rozosmeje, uteší, váži si Vás ako ženu, je k Vám nežný, citlivý a pozorný? A ktomu všetkému je to ešte sexi, vždy upravený, voňavý muž ktorý k Vám nepríde s neumytými vlasmi, neoholený a s boxerkami, ktoré mal na sebe včera.
Nie som pubertálne dievča, ktoré si niečo vysnívalo, mám 23 a čím ďalej tým viac prestávam veriť na takýchto mužov.
Stretla už niektorá z Vás takého a milí muži sú medz Vami takýto, ktorých to všetko staranie sa o seba a romantika neprestane baviť po 5 mesiacoch chodenia s priateľkou?
Existuje niekto taký?
A ak nikdy nenajdem takeho muza?Co potom?
dakujem, no viem sa za seba zarucit na zaciatku, prve mesiace, mozno roky a potom fakt neviem...prave na tu otazku co si tu povodne polozila si neviem odpovedat...tak mi zostava len dufat, ze ma to "neprestane bavit" ani po par rokoch
ja si pockam na tu princeznu a uvidime ci to bude ako v rozpravke a budeme zit stastne az ... :)...a ty tiez nezlavuj zo svojich narokov...sny sa plnia, ale len tym, co snivaju
rony26: No Tvoja priatelka s Tebou bude stastna.
Ak si naozaj taky romantik,tak nim zostan a urob to spravne dievca stastnym.
no ja som snivat este neprestal...a hoci uz mam samoty plne zuby, nemienim sa vrhnut na prvu co pojde okolo...proste nie, ja nepotrebujem niekoho, ja chcem tu konkretnu osobu, neviem kde byva a kolko ma rokov, neviem kde a kedy ju stretnem, ja len vidim ako sa krasne smeje, vidim sa v jej ociach a pocujem ako mi vravi "LUBIM TA"...tuto chcem a ziadnu inu
AdamKrt: To ma mrzi,ze to mas taketo.Preco to nie je lahke a nenajdu sa ludia,ktori k sebe zapadnu ako dve casti puzzle?
Snad budes stastny,bud s tvojou sucasnou partnerkou alebou s inou.
Nechapem,preco chalani,ktori za to stoja su s babami,ktore za to nestoja a naopak.Je take tazek najst svoju druhu polovicu,ale bez nej clovek jednoducho nie je stastny,aj ked sa snazi sam seba o tom presvedcit.
Uz som si aj vravela,ze som narocna,ze je to len nieco vysnivane.
Ale ked aspon 1x vo svojom zivote niekoho takeho stretnete,ako ja toho priatelkinho Australcana,tak zacnete mat svoje poziadavky opat realne a zase verite,ze niekto taky predsa niekde v tomto velkom svete existuje.
Je mi uz z toho vsetkeho smutno,neviem preco som taka,no som asi ina ako ostatne dievcata a niekedy to boli,pretoze sa nechavam dost casto vyuzivat,nie len partnerom ale aj kamaratmi atd.
romanticka:
nie som si celkom isty, ci som nasiel tu pravu. Klamala v zasadnych veciach a neviem, ci ma este neklame. Hovori, ze si ma vazi, ale neviem, ci tomu mozem verit. Nestoji pri mne. A niektore zasadne zalezitosti nemame este poriesene. Dokonca niektore BEZNE veci, ktore sa riesia povedzme niekde v zaciatkoch, ma s nimi problem po vyse roku... Skor to beriem tak, ze je to jej druha sanca. Vlastne nie druha, ale uz minimalne stvrta sanca... Asi som v laske moc velky optimista, alebo snilek :)
No to skor daj vediet Ty mne ked ju stretnes.
Asi obaja cakame,ze sa naozaj stane nieco zazracne a ten pravy,prava si nas najde nejakou nahodou.
Uz sa bojim snivat,snazila som sa byt realistka a vsetky myslienky na romantickeho,ohladuplneho muza potlacit a nahovorit si,ze sa musim zmierit s tym,ze taky nie je.
No nejde to,jednoducho nedokazem zit bez lasky,ktora ma v sebe romantiku,nehu,vasen.
Nedavno serial v TV: Keby bolo keby.
ON: Urobime si pekny romanticky vecer.
ONA: Normalne si vrzneme...
:D