Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuje niekto taký?

Príspevok v téme: Existuje niekto taký?
romantička

Asi každý dospelý človek v určitom veku už netúži len po pár nahodných flirtoch, ale chce niečo viac chce niekoho s kým môže byť sám sebou, niekoho s kým bude hore celú noc a budú spolu piť teplé kakao a rozprávať sa.
No akosi mám pocit, že v dnešnej dobe je čím ďalej tým ťažšie nájsť niekoho koho som si vysnívala ja.
Je to asi smiešne, ale aj keď som to v sebe akokoľvek popierala a snažila sa pozerať na vzťahy realisticky nejde to. Akoby všetci chalani čo sú okolo mňa boli rovnakí. Alkohol, diskotéky, žiadne váženie si ženy, žiaden šarm, žiadne dobrodružstvo, vášeň a najmä romantika.
Asi som jedna z mála, ktorá tak veľmi potrebuje romantiku, ale ja bez nej neviem žiť.
No ešte som nestretla muža, ktorý by bol natoľko romantický, aby mi to vyhovovalo. Jasné na prvom, druhom rande sa každý snaží ukázať z lepšej stránky a ešte aj po 3-4 mesiacoch ho baví hrať sa na romantika, ale potom to akoby zázrakom zmizne.
Prečo neexistujú muži, ktorí Vám večer zaklopú na dvere a unesú si Vás autom niekam na veľkú lúku, zapália sviečky, otvoria víno a celú noc ste tam len Vy dvaja. Prečo neexistuje muž, ktorý Vám nechá pred dverami ružu s pozvaním na večeru, ktorý sa nehanbí na ulici Vás vziať do náručia a povedať Vám ako veľmi Vás miluje, ktorý pri Vás stojí vždy viac ako pri svojich kamarátoch, ktorý sa nehanbí za svoje slzy a netvári sa,že je ten najtvrdší muž na celom svete, ktorý Vás pobozká do vlasov a leží pri Vás celú noc bez toho, aby to skončilo milovaním, ktorý Vás vždy rozosmeje, uteší, váži si Vás ako ženu, je k Vám nežný, citlivý a pozorný? A ktomu všetkému je to ešte sexi, vždy upravený, voňavý muž ktorý k Vám nepríde s neumytými vlasmi, neoholený a s boxerkami, ktoré mal na sebe včera.
Nie som pubertálne dievča, ktoré si niečo vysnívalo, mám 23 a čím ďalej tým viac prestávam veriť na takýchto mužov.
Stretla už niektorá z Vás takého a milí muži sú medz Vami takýto, ktorých to všetko staranie sa o seba a romantika neprestane baviť po 5 mesiacoch chodenia s priateľkou?

soffa

taky muzi existuju len ty ich hladas na nespravnom mieste.teraz nemyslim ze ich mas hladat v kostole,ale na diskotekach takeho chlapa jednoducho nenajdes.skus ich s kamoskami do kina,cajovne,niekde na prechadzku.drzim palce

AdamKrt

No to by si sa potom divila, ako sa v niektorych krajinach divaju na slovo CISTY a hygienu :) Vlasy si umyjes a umyte su teraz. Za hodinu uz ich mozes mat spinave. Zalezi, co budes robit...

I lezat sa da len tak, zalezi vsak, ako casto sa to tej osobe stava. Ci raz za rok, raz mesacne, alebo 364x do roka :)

Co dovera,laska,pozornost,ucta a romantika? Co to ma spolocne s tymi vlastnostami ? To napr. prechovavam k svojej priatelke tiez a nemusim zachadzat do extremov. Naviac stale zabudas, ze romanticke predstavy muza mozu byt NIEKDE UPLNE INDE...

A co vsetko si ochotna urobit Ty pre svojho priatela ? Lebo vela zien by malo len tie poziadavky...

romantička

Ach,Ty mas same priklady ako nie.
Ja si myslim,ze pojem umyte vlasy,cisty a vonavy je vsade rovnaky a je to normalne u dospelych ludi,ktori sa o seba staraju.
A lezat len tak pri priatelke?Niekedy to zena potrebuje,len lezat v naruci muza bez toho,aby sa o nieco pokusal.
To v dnesnom svete tak malo znamena dovera,laska,pozornost,ucta a romantika?

AdamKrt

romanticka:

nemyslel som tym, ze Ty by si mala mat rovnake vlastnosti. Ale, ze ten velky romantik moze vyzadovat po zene UPLNE INE VLASTNOSTI a KVALITY... Taktiez je otazne, ze predstava romantiky sa moze mierne odlisovat.

Tiez som romantik a mylim, ze dost velky, ale to co popisujes uz prestava hranicit s romantikou a zachadza do buzeracie...

Zober si napr., co su to neumyte vlasy ? Cim viac si umyva clovek hlavu, tym viac nici prirodzene prostredie a ma z toho napr. lupiny. Taktiez zalezi od ucesu. Niekto po tyzdni ci dvoch je uplne s ucesom v pohode, ako niekto s inym ucesom na druhy den. Alebo co to spodne pradlo ? Niekto je napr. cistotny, ze nielenze sa dobre umyje, utrie, ale ma cistejsie pradlo na druhy den, ci keby ho nedajboze aj tyzden nosil, ako niekto po par hodinach. Lezat len tak, bez milovania. No dobre... A niektora zena si zase povie, ze neni pre neho pritazliva, ked sa o nic nepokusi. Alebo si povie, ze je zena frigidna... Ci neoholeny ? A co ked je oholeny, len ma taky zostrih ? Napr. ja si davam kludne holenie strihacim strojcekom na bradu, tak, ze mam milimetrove strnisko nonstop. Schvalne... Vonavy ? Iste, da sa navonat, chodit cisty, ale skus robit napr. niekde a s kolegami sadnut si do auta, kde je niekto navonany. Citlivejsie povahy z toho hodia sablu....

Ostatne je ako tak v pohode, co si chcela, ale ludi tohoto typu je pomenej. Aj tu by sa urcite nasli, taki ako ja, co sa im diskoteky zdaju hlucne a presmradene a nepiju, nefajcia a pivne reci bratov Apacov nepotrebuju pocuvat... :) Ale ozaj, vsetky tie poziadavky mat, to uz je dobry extrem. Vsak napr. by to ani nebol zdravy chlap, keby sa nechcel milovat so svojou priatelkou :) Potom existuje opak takeho muza, na ktoreho sa zeny chodia stazovat, ze mu jeho vybave uz celkom nesluzi... :D

Lily.

Vies, niekedy si prajem, aby ma ten moj (napriklad teraz ked tu sedim s plnym nosom a musim uz ist spat) zjedol od samej lasky, no viem, ze ak by sa tak dialo furt, prejedli by sme sa toho a oboch by nas to nakoniec vycerpalo.

romantička

AdamKrt : nepoznas ma a nevies aka som,urcite viem co od dobroty,ale proste tuzim po romantike,nehe a nie byt romanticky len na narodeniny a pod.
A moje predpoklady?
Mozno by si bol prekvapeny.
Ale to je Tvoj nazor.

AdamKrt

romanticka:

To bude asi preto, ze nesplnas prepdpoklady, ktore taky muz vyzaduje od zeny.

Diagnoza: nevies, co od dobroty.

Lily.

Iste veci, ktore spominas, robi snad kazdy muz, ked tu svoju miluje, i ked nie VSETKY a nie VZDY. Je to blizkost, ktora mu dovoluje prejavit to, co citi v danej chvili. Taku blizkost nezazijes len tak s kadejakymi typmi, ktorych vidavas vonku a nie su ti nicim blizki, pokym sa navzajom nelubite. Muzi robia radi radost svojim polovickam, no len dovtedy, pokym to zeny od nich nezacnu vyzadovat, povazovat za samozrejmost a zabudat na to, co pre ne robia.

romantička

Ano aj ja urobim pre neho cokolvek byt stale upravena?To je najmenej co moze zena urobit,vyhovorky typu nemam cas su hlupost.
Nemyslim si,ze je to nieco nadpozemske co chcem,samozrejme s tym,ze tie iste vlastnosti ma aj zena.