nebavy ma nič

Príspevok v téme: nebavy ma nič
olgy

kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem

olgy

a ešte niečo ešte sme mali jednu dceru a robila strašne hibi to je tomu asi6 rokov a vtedi som jej zbalil veci a povedal som jej neh ide preč ako velmi plakala a prosila odpustil som jej nie raz alebo dva razi ale dos a ona mi teraz nevie odpustit mala bi pohopit že sme len ludia čo robia hyby a na hyby su furt dvaja a teraz sa tvari ako sveta ona teraz urobila z nehta celu ruku tak ma pošpinila .a kto pozna jej rodinu každi mi povie že zato može jej mama .ja som povedal jej mame neh si vypočuje obe strani ale ona nie

olgy

ja som to kcel už davnejšie riešit onanekcela .a život sme mali pekni ma skrat .a ja ked som aj urobil hibu ale som ju olutoval a dalsiu som neurobil kcete vediet ako odišla

bella1988

stratena dovera sa tazko ziskava spat... ak si tvoja byvala priatelka s tebou odzila svoje tak sa jej nemozes cudovat ak toho uz ma dost a nechce uz s tebou dalej zit...predsa len zivot je len jeden a mozno nechce premarnit dalsie roky s niekym s kym to nema zmysel...to je sice pekne, ze si sa teraz zobudil a uvedomil si si ako velmi ju chces spat a snazis sa, ale to si sa mal uz asi ovela skor...suhlasim s Help, ze to budes mat velmi tazke povedala by som az nemozne...ale drzim ti palce aby si si aspon ku svojim detom nasiel cestu.

Help

olgy- bude to tazke....
Tak sa skus porozpravat s nou a zariad sa podla toho.
Nenut ju do nicoho a hlavne nebud agresivny......
Nic by si tym nevyriesil......len by si si posral zivot.

olgy

a ja som urobil ušte jednu hibu ale nekcel som bit svina kuratorka mi povedala že som mal zobrat deti ku sebe a nikto bi mi nič neurobil a teraz by ona bolana dna zo psihykov

olgy

misliš že mam šancu .ked jej ukažem že pojdem sa liečit pomožeto a pohopi to že mi na nih zaleži a vrati sa

Najčítanejšie články