kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
šak sa mi začalo darit otvoril som si živnost v lese kupil som traktor je tomu 8 mesiacov a prave vten den odišla preč a ni sme sa nepohadali nič. len zobrala dety potom mi zavolala že jej volakto dobil kredit a ja na to či frajer v tom mi zložila . lebo ked ja som sa holil tak tiež si utahovala somna či pre frajerku to boli srandičky
ano maju aj moje priezvysko .dnes som mal zas depku mal som slučku na krku a zas som tu neviem prečo to neviem dokazat fur mi volačo brani to urobit a ja neviem čo či ho najprv vyzvem na ferovku a rozbijem mu gule papulu
ved si hadam zapisany v ich rodnom liste, ze si ich otec, nie? to ospravednenie si nemal riesit s nou, niekedy aj ti najblizsi dokazu klamat, ak chcu dosiahnut nieco vo svoj prospech...
ano podnikol bol sud ale bezomna bol som hory ležal som v posteli aj som jej napisal neh ma ospravedlni ale ona to zatajila lebo kebi som tam bol tak to dopadne inak teraz čakam na odvolanie čo som podal
hodim do lesa sem tam privyrobit na alimenty a na jedlo .ja som sa jej aj pital či nepotrebuju volačo dety povedala že nekce nič odomna .a deti su len jej hapeš
ked boli u teba aj z uradu, tak si v tejto veci ohladom deti asi uz nieco podnikol , vsak?
bratranec ma tieš dve cery a vyhovava ih sam od 2 rokov a ja sa postarat viem aj som varil staral som sa o ne a maja len vyspavala a do roboti hodila
podminky mam boli tu aj z uradu a povedali že su dobre kebi som tu mal deti mam hut žit a ona neh sa kurvy
čisto mam a ako viem že nosim ttie iste veci nebavy ma ani robit a čo boli peniaze zobrala všetky a mna nehala na nule len čo mi rodičia sem tam pomožu niesi s kežmarku
ak je to nove prostredie naozaj take hrozne ako pises, tak by si mozno mal sancu ziskat deti do svojej opatery...len ci mas na to podmienky...ubytovane, pracu...a hlavne odvahu a obrovsku zodpovednost...tak ako to tu niekde mudro povedal help...toto nie je hracka...