kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
celkom nie vypil som dve piva ale vobec mi alkohol nehiba .mna teraz štve že biva u druheho aj s detmi a ja neviem ako ju ziskat spet .strasne ih milujem a dam za nih aj život ja som jej raz povedal že ked mi neveri že ju milujem tak jej to dokažem zo smrtov
olgy- 7 mesiacov si cisty??
alkohol riešim ambulantne a kcem ist aj na protialkoholicke ale zvladam to aj ambulantne už7 mesiacov
olgy- no tak to bude tazke riesenie ich vztahu........
zrejme to nevyriesis sam......
Bolo by fajn sa prestahovat do ineho mesta,kde nema svokra paku na riadenie.
Ale stale mi vrta v hlave ten alkohol.....
ja mam s priatelkov 2 dcery nič viac .ja som povedal že moja svokra ma ešte dve dcery ktorim sa starala do života a skončili ako mi s priatelkov
olgy- to je jedno co som.....dolezita je pomoc:)
Som v pomykove......priatelka ma kolko deti???
Ty mas kolko deti a s kym???
help a ty si žena abo muž a skade
a klamat neviem dak som nebol vyhovyny
majina mama ma ešte dve dceri a aj im zničila život
olgy- ak pises pravdu.........teda stale neviem kolko deti a kto....,ale ak je to tak...zrejme ta len vyuziva.