nebavy ma nič

Príspevok v téme: nebavy ma nič
olgy

kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem

purblanka

Žena ma rada poriadok,a chlapa čo sa neháda.Snaž sa s nou normalne rozpravat,a nezvyšovať hlas.Ked nebudeš s niečím súhlasiť,neotáčaj sa hneď preč.Povedz,že máš na to iný názor,ale neútoč,a nekrič.

olgy

ale prečo ten priatel a deti mi zakazuje kvoli tomu že od nih vyzvedam a použijem to na sude dnes som si počkal ceru pred školov a povedala že nekce odomna nič a začala plakat a volakedi len tati tati ja idem stebov celkom ih zmanipulovali a hlavne majina mama

purblanka

musíš prestať piť,a neriešiť problémy takto,že stale začneš.Ak budeš mat takýto problém,radšej si sadni za pc a zver sa nám,spoločne ti nejak pomôžeme,tak jej možeš smelo a pravdivo povedat do očí,že nepiješ,a že sa ti darí.Kúp si niečo slušné na seba a správaj sa tak ako by sa nič nestalo.Povedz že rozmýšľaš ako dať svoj život do poriadku.nech vidí aj ona sama zmeny.Staraj sa o seba,a maj doma čisto.

jajaja99

a nemozes to nechat chvilku tak? dolezite je, aby si teraz nezacal znova pit, lebo to nikam nevedie a alkoholom sa este ziaden problem nevyriesil. navstevuj deti, ak mozes, strav s nimi chvilku...ked pojdes navstivit deti, tak sa stretnes aj s nou, ale netlac na nu...ziadne velke diskusie o tom, co bude...mozno aj maja potrebuje cas na rozmyslenie....teraz nema zmysel riesit nic nasilu...

olgy

ano slubil som že nebudem pi ani som nepil 3 mesiace ja bi som ani na dalej nepil len ma tak vytočila prišla s roboti s plačom a ja jej vravym že tam zavolam a vyriešim to a ona že nie nato ma oca a potom mi začala kričat do alkoholikov čo som fakt nepil .tak ma to vytočilo kupil som flašu vyna aopil som sa a potom s dos velkymi prestavkami som zas pil aj v čera som bol za nu a zas ti si pil a ja ani kapku a ani som nevypil obratil som sa a odišiel som

jajaja99

vies preco ti nechce dat sancu? mozno si ju uz niekedy velmi sklamal....nieco si slubil a nedodrzal si slovo....

purblanka

počúvaj napíš jej pekný zamilovaný mail,alebo niečo,ved nemôže zabudnúť na tie pekné chvíle a roky,čo ste boli spolu.

olgy

ano slobodni a sprosti sak dobre vie že maju lubim hodil som jej tam aj pomahat je hajzel .aj to vie že sme zasnubeni

Najčítanejšie články