nebavy ma nič

Príspevok v téme: nebavy ma nič
olgy

kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem

olgy

to aj ja kebi som ju podviedol a to som mal tolko šanci ale rodina bola vždi pre mna všetko som katolik nie silno veriaci ale mam tieš svoje zasady všetkeho vela škody

olgy

a to narobila jej mama je taka falošna len rozbija rodini kebi aspom deti boli staršie bolo bi to fajn jedna ma8a druha4 aj ta najmlačia začala klamat že som ju bil čo ale vobec neni pravda každa žena mi povedala že deti bi nigdi nezakazovala a ešte bi podporovala v tom že som ih otec

Help

olgy- este raz........zivot nie je hracka.
To,ze ty chces.....neznamena,ze chce aj byvala priatelka.
Nenarob si viac problemov ako mas!
Ak by chcela.......vrati sa.
Deti nemozes sam brat do uvahy.....sud urci kto kedy a ako.
Niekedy mam sam strach z muzov co dokazu napachat......
ňsom muz,ale niektorych by som popravil bez mihnutia oka.

Help

no urcite zabudnut sa neda.......mate deti a ona si zvolila iny zivot.......s tym nic nespravis....to nie je hracka.
Stretavat sa z detmi urcite sud ti dovoli a ostatne......bolo by fajn,ak by ste si normalne vedeli porozpravat zazitky a co a ako okolo dietata.

olgy

ale ako ked neviem zabudnut som zamilovani a čim viac mi ubližuje tim viac je milujem hapeš tomu .dal som to prešetrit na sud neh ju vyšetri psiholog aj deti že su zmanipulovane .ale neviem či mi to sud uzna už čakam 5tyždnov a žiadna odpoved

olgy

vieš aj ked sme neboli manželia ale pre mna 9 rokov dos znamena .ja som si ju kcel vziat ale zas tam stala svokra povedala že nie všetko rozhodovala zanu

olgy

to skvor sa mi ona vyhražala včera že ma zabije ale nevie kvoli čomu . kcem sa opitat mam šancu ju ziskat spet ked biva u prijatela .a deti štve proti mne čo take nigdy neboli ja neviem ako dalej to mam len čakat a sediet

Help

olgy- riesenie so smrtou........to skor odpudis.
Treba sa skor posnazit o niekolko skutkov a zmien v zivote.
Najdi si cestu k detom a k priatelke v dobrom a nie vyhrazanim sa.