kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
drel som po stavbah ako sprosti len žebi sme volačo mali .daval som jej všetky koruny a nevedela ušetrit nič a to mala každy den 800až1200sk a ešte narobila dlhy a mna nehala bez koruny
kebi som vedel či to roby nazlost alebo dostala skrat a ona dobre vie že deti ma mali radi len mi stim ubližuje a hlavne detom lebo deti potrebuju oboh rodičov
ja som zle napisal tim som mislel jej matku majinu sori hapeš teraz
olgy- pockaj....ona ma dve dcery a s tebou ma kolko deti??
A vlastne ona ma kolko spolu deti???
Ci ako???
mi nesme maniželia a deti sa kceli vratit spet sak ma ešte dve dceri aj im zničila život čo to je za človeka a to som za9 rokov pomohol každemu jej bratovy aj každej sestre a teraz som stal najhorši ja a jej matka furt dvrdila majka ma hibi mi to vieme ja som kcel ist aj do poradne to vyriešit a ona len že nieja sprosta
olgy- chcete to riesit rozvodom???
Vies......je zle si mysliet,ze co chce jedna strana bude chciet aj druha....
Bud fungujete,alebo nie.
Ak to nefunguje....nema zmysel take partnerstvo.
A aj pre deti je to lepsie.
s detmi som stravil viac času ako ona deti ma mali račej ako ju ani ju nepočuvali a teraz ih nahuckala na mna aj s jej materov a ja neviem ako dalej
olgy- kazdy kalich pretecie.
Zrejme to uz nezvladala a hlavne kvoli detom......zena v prvom rade pozera na deti a az potom na seba.
Alokohol je metla ludstva....
Ak chces dobru radu......opytaj sa jej v com je problem a nenut ju vratit sa.Ak budes robit problem.....deti budu trpiet najviac.
nepil som často a ako sme sa spoznali som pil viac ale ona mala vejku hibu v tom že počuvala matku a snov riešila naše problemi
olgy- je tazke sudit,ale mam pocit.....
ze si si poondial krasnu vec.....rodinu.