Granulky pre psa, ktore su aj lacne aj dobre?

Príspevok v téme: Granulky pre psa, ktore su aj lacne aj dobre?
kekoala

Ahojte,

chcem sa opytat na nazor mozno veterinarov,alebo skusenych psickarov, co si myslite o granuliach z kauflandov, CBA, tesca a tak....
Dostali sme totiz ponuky na granule, kde Kg stoji tak 2-3 EUR a to je strasne vela...
doteraz mal nas havo CBA a chutia mu,.viem, ze ziadna slava,len mi ide o to, co to ma obsahovat, kolko % masa, tuku, nejaky popol som tam vycitala, to co je?
Nie, ze by sme chceli za kazdu cenu na nom setrit, len sa neviem zorientovat...inak papa aj varene masko, cestoviny, ryzu, akoze len pre neho, nie su zbytky...takze granule nie su jeho jedina strava..a z tych lacnejsich granul su ktore take lepsie?
dakujem velmi pekne za rady

Milok

mame dom apersku mačku a je to neskutočna pani mačka. Ta naozaj nezje len tak niečo. Viete niekto nieco poradit?

kralovna_12

ked mu chuia tak kludne. lenže u psov je to jednoduchšie, pretože pes zje skoro všetko. Mačka je naročna, vyberava a niekedy je tažke najst stravu, ktora by jej chutila

tekvicka-micka

Podla mna "lacne" nikdy nie je dobra volba pri granuliach, vy si sami tiez doprajete snad zdrave a chutne jedlo :) navyse pes na vas spolieha, urcite by som volila kvalitnu a overenu znacku, da sa vybrat aj za rozumnu cenu;)

mala_sova

granule brit, sú určite z tých lepších a cenovo dostupných, hlavne treba kupovať väčšie balenia, ja nakupujem online lebo nemám auto, ale je to takto pre mňa jednoduchšie ;)

bianca.pp

náš Fred je velmi vyberavy a preto sme dlho hladali granule a konzervy, ktore by mu chutili. Nakoniec sme vybrali Brit