Granulky pre psa, ktore su aj lacne aj dobre?

Príspevok v téme: Granulky pre psa, ktore su aj lacne aj dobre?
kekoala

Ahojte,

chcem sa opytat na nazor mozno veterinarov,alebo skusenych psickarov, co si myslite o granuliach z kauflandov, CBA, tesca a tak....
Dostali sme totiz ponuky na granule, kde Kg stoji tak 2-3 EUR a to je strasne vela...
doteraz mal nas havo CBA a chutia mu,.viem, ze ziadna slava,len mi ide o to, co to ma obsahovat, kolko % masa, tuku, nejaky popol som tam vycitala, to co je?
Nie, ze by sme chceli za kazdu cenu na nom setrit, len sa neviem zorientovat...inak papa aj varene masko, cestoviny, ryzu, akoze len pre neho, nie su zbytky...takze granule nie su jeho jedina strava..a z tych lacnejsich granul su ktore take lepsie?
dakujem velmi pekne za rady

citina

Ahoj :) tak ja byt tebou pridam k tym tvojim brit monoprotein - ten je z 50% masovy a zvysok je nieco ako spik takze super na klby a nezruinuje ta to dufam :) dostanes super kvalitu podla mna z arozumny peniaz

tinka7776

Ahoj, ja mám psíka a mačičku a kupujem granule z obchodu a miešam ich s mäsom z konzervy (tiež zo supermarketu). Počula som názory, že takéto granule nie sú nič moc, ale môjmu zverincu chutia a nemajú zdravotné problémy :)
Granulky nakupujem väčšinou v Tescu, značy kombinujem, aby nejedli stále to isté
www.letakomat.sk

Betka283

Ja osobne nedám dopustiť na OPTIMAnova, sú síce drahšie, ale za kvalitu sa platí. :D :) Ale počula a skúšala som aj Eminent a sú lacnejšie a psík bol spokojný. Nakupujem z e-shopu www.famchopo.sk

CynthiKur2

Pre môjho psa si určite potrpím na kvalite :) ja kupujem granule značky optimanova, sú veľmi výživne, chutia mu, zatial snimi žiaden problem nemam

karoli12

chcela by som sa spytat na znacku krmiva OPTIMAnova, dopocula som sa o nej len nedavno, mame doma dospeleho psika ale nejak mame stale problem s granulami,

Baborka

Akciové nekvalitné granule by som svojim miláčikom určite nedala. Možu mať závažne zdravotné problémy. Ak si nie ste istí, spýtajte sa na správne krmivo veterinára alebo nejkého odborníke v obchode so zvieratkami. Tí vám najlepšie poradia krmivo pre konkrétneho psíka