je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny orgazmus? lebo clitoralny uplne bez problemov dosiahne... je to mozne? myslim tak anatomicky, bez ohladu na podmienky...
je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny o
No precitala som si tuto temu od zaciatku a hlavne tie prve prispevky nemali chybu :D :D...odporucam:))
ja od 10:F a je to fajn
ja pri sexe si musim drazdit aj klitoris.pretoze inak nedokazem mat orgazmus
Možem sa spýtať kolko ste spolu?:) vieš lebo láska nevzniká po mesiaci, to je len zalúbenost, ktorá časom opadne, a je otázne či stoho vznikne láska...Ja by som ti poradila, aby si počkala aspon tak pár týždnov, a podla toho či bude tvoj priatel naliehať, alebo nie sa rozhodni..A mimochodom, ak potrebuješ od cudzích ludí povolenie, alebo postrčenie k sexu, tak je isté , že niesi pripravená ...
Nemám slov na to čo som si tu prečítala, 12 ročná ss tu bude chválit že sexuje....:D Mám dost..to je skvor úbohost ako hrdinstvo....:-P
lilo123456: a vybavicku pre male uz mas - kocik, plienky a tak ? To, ked budes kocikovat...
deti!
mam 15 a super chalana a lubim ho a chcem s nim mat sex len teras newiem ci mam ci nie mozetemi poradit plosiim
mam 15 a super chalana a lubim ho a chcem s nim mat sex len teras newiem ci mam ci nie mozetemi poradit plosiim
pre sexygirl a babygirl(mimochodom podla mna ta ista osoba)mne sa zda ze prave ty spadas do kategorie ine... pretoze to nieje normalne nema to nic spolocne s dobou...a ze neotehotnies?Ok ale myslim ze peknu zbierku sajrajtu si nachytala... syfylis utoci aj na hlavu, myslim ze to uz teda mas specatene v tom ti antikoncepcia pomoze aspon ze v tom ze netrapis chlapov a mas sexualne pomocky ta podporujem. Ps:a asi mas aj trolink roztahanu, nie?
prepacte ze vam skacem do reci ale uz s tym nema problem a uz ma 16,... teraz s urcitostou mozem povedat ze to bola psychicka zalezitost... ale dost sme toho museli vyskusat kym sa to dalo doporiadku.. dakujem za nazory