je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny orgazmus? lebo clitoralny uplne bez problemov dosiahne... je to mozne? myslim tak anatomicky, bez ohladu na podmienky...
je mozne ze dievca ktore ma 15 este nedokaze mat vaginalny o
a pepino by som si na seba nedal
ono to zalezi... mal som babu ktorej vrubkovany kondom nerobil dobre... ale vrubkovane su vacsia istota ako klasicke, kvoli tomu ze su podla mna dôkladnejsie testovane... a takisto tie ultra thin.. su to skvele kondomy, tenucke a velmi kvalitne... sensation ma oproti arouseru iny lubrigant... ten mi nesedi
jo durexy su asi najlepsie, co tu mame... najlepise pleasure max,arouser a sensation ci ako sa vola... a potom este extra safe... a ani pepino nie su spatne (effect a este jedny ale nespomeniem si)... ostatne ani ne... a uz vobec nie nejake farebne kondomy neznamej znacky tie praskaju jedna radost, aj ty a ja a podobne gumy a la primeros....
nepovedal som najkvalitnejsie.. povedal som kvalitne... ja pouzivam len durex a od nich kadeco ale najradsej arouser alebo ultra thin...
no dobra otazka aky je podla teba naj kondom?
poznam popec ludi ktorym praskol kondom.. aj ja osobne som to zazila... ale nastastie sa nic nestalo :)
hmmm tak hod aky je najkvalitnejsi kondom?:D
nepoznam nikoho komu sa to stalo.. tebe snad ano?
vsetko je raz po prvy raz... aj taky prasknuty kondom :D :D :D ci problemy spojene s otazkou: "meskaju mi kramy. som tehotna nie som?" dlzka (roky) "sulozenia" nevypoveda nic o tom ako je clovek vyspely a zrely... nielen fyzicky ale aj vedomostne (inteligencne) a emocionalne....
...pravidelne sulozim od 16tich rokov a nic take sa mi nestalo, a pocas plodnych dni je opatrnost na urovni "masaker", myslim ze si fakt davame dost pozor