Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
dadkaaa, ja som ho brala, preco?
baby berie niektorá z vás duphaston?
Jej aké ste zlaté... nie som tehotná len tak som si to prečitala čo si píšete.. je úžasné mať v bruško maličké a pozorovať sa!! krásny pocit!! prajem Vám pekné tehotenstvo a narodenie zdravého dietatka....
usiko ja mám termín 16.10. a tiež mám pocit, že príde skôr :-). Dobre som si pamätala, že sme cca narovnako :-).Inak mne malinké stále leží pod rebrami a tebe? Ozaj a čo budete mať?
Renam, ja som v 16. TýžDNI, CHODIM NORMALNE DO FITKA, AKURAT žE NECVIčIM BRUCHO, CVIčIM HLAVNE CHRBAT a ruky, nohy. Mam samozrejme trenera, ktory na mňa dava pozor. Okrem toho robim taebo alebo dance aerobic a korčule ak je počasie (manžel ma nechce pušťať, lebo je to risk, ked nahodou spadneš) a nak ke asi plavanie. A som straaašne unavena, takže sa musim riadne dokopať k cvičeniu :-)
ahojte spolubojovnicky, som v 17 tyzdni. Chodite niekam cvicit alebo cvicite doma? Je podla Vas cvicenie vhodne a ak ano ake?
fatima, podla uzv 29 oktober...ale budeskor.....
a samozrejme držím nám palce na pôrod ( prvá bude asi Jancecka)...ja som asi divná, ale zatial sa vôbec nebojím...neviem sa dočkať chvíle ked si naše malinké priviniem k sebe a môžem ho pomojkať...ako ste na tom vy? nebojte bude všetko o.k.
Ahojte dievčatá. Tak sledujem vás od začiatku, sem-tam som niečo napísala a opäť som tu :-). Ja som v 29tt, ešte si pamätám, že cca naraz sme otehotneli s ušikom :-).Ušíko kedy máš termín? Ako sa cítiš? Inak sa mám fajn, síce "fičím" na Fraxíku ale je to o.k. Baby držte sa a určite tu budem s vami aj ked porodí(te)me :-)
ja mám termín 18.septembra :D ak potom dokážem normálne fungovať a budem mať čas na net, tak sem určite prídem :D