Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

nestifa

isabella, ty si sa uz vydala?
Vidis, tehotenstvo nie je prechod cez ruzovu zahradu, aspon pre niektore zeny. Kludne si s tym mohla pockat a uzivat si veci, ktore si maju uzivat dievcence v tvojom veku... Nemyslim to v zlom, len viem, o com hovorim.

isabella

termin mam az na 2.2. ale ak sa krpec poponahla tak moze byt aj blizsie k vianociam, co dufam, ze nie... joj, to tehotenstvo ti take ako si mala celkom zavidim :-))) dufam len, ze za taky rok sa na tomto vsetkom budem uz len smiat

jajka001_

no nezavidim...ja som mala tehotenstvo ze keby som nechodila na gyndu tak ani neverim ze som tehotna. len to brucho :)ale vydrz uz len tri mesiace :)to ti uleti raz dva

isabella

jajka, to je sice dobre, lenze ked ja to neviem brat s rezervou... aj ked si to vsetko uvedomujem... so mnou to tehotenstvo teda fakt mava vam poviem... v siestom mesiaci este pravidelne ranne nevolnosti, pridala sa zaha a nalady su stale... uz aby to bolo za mnou...

jajka001_

isabella - bud rad ze ta neberie vazne :)) to by ste sa hadali stale. aspon on ťa berie s humorom a to je dobre :)sak sa na tom este neskor spolu zasmejete:)

isabella

ja som inak asi najviac nestastna sama zo seba a ani pritom neviem ake chovanie by sa mi od mojho muza ratalo co by ma ukludnilo, ked mi povie, ze mam pravdu, tak sa vytocim, ze je ironicky, ked mi povie chod spat a nekomunikuje so mnou aj to ma vytaca a ked sa so mnou dohaduje a neda mi za pravdu, tak sa s nim budem vadit dalej... proste nic nie je dobre, ja ani neviem aka jeho reakcia by ma nevytacala este viac... mam pocit, ze ma uz dost berie s rezrvou, lenze to ma zasa neberie vazne a takyto zacarovany kruh... ak pridu este poporodne depresie, tak som rovno na odpis, uz aby to bolo za mnou... uff... a najlepsie je, ked mu zacnem hovorit, ze "zacni ma poucovat co mam robit alebo ako sa citit ked budes tehotny ty"... no aspon som sa trocha vykecala, uz je lepsie...

isabella

usiko, ja mam strach, ze to po porode bude este horsie, sak so mnou sa ani normalne existovat neda, vzdy ma to aspon raz do tyzdna chyti a koniec... odhliadnuc od toho, ze naladova som povacsine stale, ale tak viacej ma to nastastie chyta len raz do tyzdna

usiko

isabella,

nepotesim ta, ja som podobna bola pred tehu...terz som uplne ina...kludna, pokojna, maloco riesim a maloco ma nastve...co som velmi spokojna.....lebo mame pokoj doma...nevravim, ze mi niekedy neujde, ale je to o 180 stupnov umna obrrat...az je mi to cudne......proste mmam pocit ze nas vztah je zrazu o 60 percent lepsi.....a viem, ze cdaka tomu, ze neutocim, nezaparam,nerieaim...az sa bojim, ci po porode sa to zas nevrati spat....