Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

mirka 23

Usiko, pozeram, že našťastie nemaš zverejnený mail. Pozri čo nam kočka napisala.. resp. mne.
"Stava sa z teba primitivna Americanka ... ziadna vyhra ... ja len verim, ze ty a Usiko budete mat dost rozumu na to, aby ste si nezahubili vlastne deti ..."

zuzula12

Usiko,

na jednej strane ti vadi, ze sa tu bavime o USA (co suhlasim, ze patri do inej temy a nemali by sme to rozoberat sem), na druhej strane si nedas servitku pred usta a urazas ludi ... Nezliezli sme vcera zo stromu ... neviem, ake mas vzdelanie a kde beries informacie o stravovani, ale ak sa povazujes kompetentna na zakazy a prikazy jedenia urcitych potravin, tvoje svedomie ... ja sa nedam oblbnut niekym, kto nieco niekde vycital ... mas svoju pravdu, ale neponizuj ostatnych ...

Tymto sa dievcata s vami lucim, prajem prijemne porody a zdrave babatka ... toto forum je pre mna uzavrete ...

usiko

mirka,

na tomto fore som sa naucila, ze diskusiu na temu skodlivost mlieka netreba rozvijat, pretoze je tu 90 percent ludi co este vcera len zliezli zo stromov /vratane lekarov/ a nepochopia ta. nechaj tak, lebo nam tu uzamknu temu......hadzanie hrachu na stenu to je...zial...ani ja nebudem dietatu davat zivocisne mlieko.....

mirka 23

Milusca, už len posledna vec, deťom sa neodporuča davať mlieko!!! Neviem odkial si to navbrala. Ja ho svojmu určite davať nebudem. A ostatní nech si robia čo chcú.

usiko

baby,

prestahujte sa do inej temy, toto je tema o prvom tehotenstve a problemoch s tym spojenych, a nie o mlieku a nejakych stravnych listkoch volakde v zadku v USA...zalozte si vlastnu temu a nekazet to tu...pretoze poziadame admina, aby vas odtial zrusil, lebo neprispievate k teme. Dakujem

milusca

Manzel si na zaciatku preskakal toho dost. Teraz sa mame velmi dobre, v ziadnom pripade by sme sa nevratili naspat na Slovensko.

zuzula12

milusca, suhlasim s tym pockanim ... Ja som isla za manzelom do USA az ked mal pracu a zabezpecene byvanie ... ked som vsak otehotnela, zamestnavatel mu prestal platit a nakoniec ho prepustil. Musel zacat od zaciatku pracovat u zidov ... Zijes tam, viem, ze to nie je lahke ... Aj mna stvali rady hispaniek ci cinaniek, ktore mali za sebou sedem deti ...

milusca

Moj manzel zije v USA 17 rokov, ja 7. Ukrutne ma vytaca, ako v obchode vacsina ludi plati food stamps, zatial co ja hradim vsetko v hotovosti. Samozrejme, ze sa nekvalifikujem na ziadnu pomoc... Ja si myslim, ze s dietatom je dobre pockat, az ked je clovek zabezpeceny.