Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

levicaaaaa

nechce sa mi čítať, celú diskusiu, ale ak sa smiem spýtať, prečo nepiješ tie bylinkové čaje? to sa tiež nesmie ?

radaa

Jancecka,proti paleniu zahy su velmi dobre tortove oblatky jest len tak na sucho,pripadne aj kukuricne chrumky,tie tiez velmi dobre stahuju palenie zahy.

jancecka

ďalšia nepríjemná záležitosť sa mi pridala a to pálenie záhy a dosť intenzívne, vo večerných hodinách. Nejaký domáci recept proti domu? Nerada lieky D: ďakujem

usiko.

jancecka,

v prvom rade gratulujem a v druhom, dufam ze sa sem coskoro pripojim.....

...z toho co viem, nemozes petrzlen vo vacsom mnozstve, lebo vyvolava kontrakcie a morske ryby v konzervach....

jancecka

DNES SOM BOLA NA PORADNI, CI SOM SA NEZABUDLA PYTAT NA KOPEC OTAZOK? :D ALE VSETKO JE V PORIADKU, AJ PODLA KRVI, AJ PODLA SONA, TAK SOM RADA. LEN SA IM NEZDAL MOJ MOč, VRAJ AKO KEBY V NOM BOLA KRV, TAK HO POSLALI NA ROZBOR, čI NEMáM ZáPAL LADVíN. NO TAK čAKáM

fatima665

ahojte, ja som vo 4.-5.tom týždni a chvalabohu mi nič nie je, akurát mabruško pobolieva a mám výtok, ale beriem to tak, že je to o.k. a patrí to k tehotenstvu...ja mám skôr obavy z toho 1.ho trimestra...baby užívajme si naše tehotenstvo a uvidíte bude všetko o.k. :)

ahoj123

ahoj jancecka.....v prvom rade ti gratulujem :) ja som asi v 4 tyzdni tehot...a to vsetko co opisujes sedi aj na mna-nafuknute brucho,az ma boli,bolesti v podbrusku,unava noh....tiez som sa bala,lebo sa mi to zda byt skoro,ale je to mozno vplyv hormonalnych zmien....v kazdom pripade sa treba opytat lekara,aby si sa zbytocne nestresovala...aj ja sa chystam zavolat svojmu-lebo mne aj srdce bije ako sialene...tu sa ti ludia snazia poradit a pomoct,ale predsa len lekar je lekar.....drzim palce :)