Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
mirka23 ale vraj je to individuálne :D vtedy na poradni som sa stretla s jednou mamičkou, tiež čakajúcou :D bruško žiadne a sťažovala sa na nevoľnosti, vysvitlo že už je v 5 mesiaci a ja v treťom a bruško som mala teda dosť veľké na svoj stav :D
možno to ale bude tým, že ja som sa ku koncu tretieho dozvedela, že čakám bábo a až potom mi začalo bývať špatne :DD dokedy som nevedela že čakám bábo bolo to v pohode :D neviem či je to tým :D mojej mamine bolo celé tehotenstvo nevoľno :D mne je teraz super ale nebanujem že som mala nevoľnosti, lebo sú to všetko pocity, ktoré znamenajú, že nosím v sebe bábo :D
Citam, ze vas trapia nevolnosti - mam pre vas tip, chcela by som vediet, ci vam to pomoze - mozno sa to bude dat kupit v lekarni - ma to byt taky naramok na nevolnosti, ked sa dobre nasadi, vraj stlaca na zapasti akesi body a pomaha to pri nevolnostiach. Neviem, ci ste o tom poculi.
mne bolo zle cele tri mesiace a sem-tam som si dala aj enzym,ale mne to veru pomohlo len trosku,ajked musim povedat ze pri tych stavoch aj ta troska ulavy bol hotovy zazrak :)
mne bolo zle až po treťom mesiaci, ale nikdy som nezvracala, ale nebrala som nič :D lebo doktorka mi len akési čipky predpísala, čo vôbec nezaberali a o enzýmoch som si prečítala, keď mi nevoľnosti ustupovali ale určite by som ich skúsila :DD
Mne bolo zle od 5. týždňa. A to celý deň! Aj som zvracala.. a na nič som sa nemohla sustrediť, po fitku som ledva chodila a čakala kedy sa pozvraciam a teraz pohoda! Lebo si davam enzymy na travenie. A som v 8tt. Možem korčuľovať, plavať, proste čokolvek robiť.
Ja som dala len tip, že kvalitne enzymy su super. Koľko z vás čo vam bolo zle ste ich brali? Že mate odvahu napisať, že na nevoľnosť nezabera nič.
hehe ze s palicou a ruksakom :D to tedá majú tie prirovnania,aj ja na pár sekund som pozerala na neho že čo to: ked povedal že tam našiel to kávové zrnko :)) sranda
ahoj123 mne zase povedal že čakám dievčatko s palicou a ruksakom :D majú to ale prirovnania :D
ahojte kočky :) včera som bola na tom 4D,a doktor tam videl "kavove zrnko" :))) cize malu bambulku :) tesim sa....
tak mirka, na teba to mozno len pride, alebo nepride vobec, mne to zacalo zaciatkom 6tt a odvtedy zvraciam kazdy den, niekedy aj viackrat (nastastie sa mi to velakrat nestalo)... je to cisto o organizme, moj je uz proste taky a aj ked sa snazim to akokolvek zvladat, vzdy sa neda... a zle mi byva cele dni, nie len rano, ja osobne som nevolnostami dost odpisana, ale teraz mam za sebou statnice, tak uz mozem viac-menej oddychovat