Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
no citit sa lepsie citim, ale rano zvraciam aj tak, ale citim sa lepsie, naozaj...
podla mna by si sa mala radit s gynekologom
no ja som bola len u obvodnej,aj to uz zo pat raz,ale v utorok mam mat poradnu,tak rozmyslam,ze tam zavolam nech ma posunie na pondelok,lebo uz fakt nevladzem...uz som brala asi 7 druhov lieciv,prejde to na jeden den a potom znova....no ale tieto tri posledne dni,tak to uz ma polozilo...no uvidim v pondelok co povie gynekolog....mam pocit ze teraz v tehu,som ako magnet na rozne choroby...a ty? citis sa lepsie? myslim tie nevolnosti...
a radila si sa aj s gynekologickou? ked si tak dlho chora? antibiotika su vzdy riziko, ale ked si tak dlho oslabena, tak to tiez nie je dobre :-(((
ahoj123, podla mna lezat, cajiky a jedine to co ti dovolia, ja som teraz tiez "nakapata" a beriem septisan a pinosol, lebo mam nadchu a skriabe ma v krku a toto tehulky mozu, tak dufam, ze sa z toho coskoro vyskriabem, ja taham druhy den a dnes som zacala brat lieky a teda keby som nebola zachripnuta tak je to uz aj celkom ok
ahojte tehulky
ako sa mate? ja uplne na nic...uz treti tyzden som chora,posledne dni sa to zhorsuje,treti den kaslem ako tuberak,doktorka mi furt kukne na sekundu hrdlo,ze ok,ale nic mi neda,len furt iny sirup poradi,no ale mne sa to nezlepsuje ale naopak,zhorsuje....citim sa ako cez chripku,proste k.o. ...raz beriem take sirupy,kvapky,homeopatika,uz ani neviem co skor si dat....co by ste robili vy? vypytali by ste si antibiotika? ja ich nechcem,ale bojim sa ci toto nerobi horsie babatku,ze som stale chora,a beriem kedaejake blbosti...
ahojte babeny, uz mi nebyva zle cely den, ale teda vraciam aj tak, uz som 8tt a neviem teda, zda sa mi ze sa mi brusko troska zvacsilo, aj ked vahu mam rovnaku, ale teda ja som trosku brusko mala aj predtym, tak neviem ci sa mam tesit, ze to uz drobec rastie, alebo si to len nahovaram :-DDD
babny, netraba zadrziavat, hanba nehanba, treba ist na zachpd aj kazdu plhodku, ak mate nutkanie, inak si uzenieme zapal moc, ciest alebo mechura a brat lieky v tehu nie je ziadna vyhra...taze mne ked treba, idem kazdu hodku, aj castejsie....
renaam :D ja hej, nerátam si to, ale určite je to omnoho viacej ako pred tehotenstvom, a mňa to drží celý čas a teraz ku koncu ešte horšie :D nemám žiadnu výdrž, keď sa mi chce, musím ísť,lebo by som sa pocikala, inak som schopná vydržať dlho, veľmi dlho, čiže v meste musím navštevovať menej obľúbené verejné WC
ahojte, mne byva zle iba vecer ale nevraciam. Som na konci tretieho mesiaca a brusko mi je dost vidiet, musim uz nosit aj nohavice na gumicku. V poslednych dnoch vsak chodim cikat snad 20 x za den, myslite ze je to normalne? aj vy to tak mate?