Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
juj skoda ze som tu nebola ked ......
teda mam to chapat tak ze snazime sa byt dokonale a ono je to pritom kontraproduktivne !
som za je v puberte a preto tie nazory :) pre tuto vekovu skupinu je vyzor to najpodstatnejsie. chcu sa zabit aj kvoli vyrazke :)
som za - ach jaj, ty si teda cislo.
1. mam kratke vlasy pod 1cm, co si tam mam cesat a gelovat? :D
Umyvam si ich, davam si ich strihat, co viac potrebuju? no mozno casom si dam nejaky wellness pobyt, ktovie..
2. tak som spatoch, hoci aj spachtos :D
ja nepotrebujem predavat svoj zovnajsok, ale to co mam v hlave ;-)
pracujem aj s ludmi, sem tam ich aj stretavam, avsak oni na vyzor doslova kaslu.
male prirovnanie: upratovacka nemusi byt modelka, ale musi mat sikovne ruky, aby si udrzala svoju pracu.
Poviem tu to takto:
Kto ma chce sudit pre nekrasu a spatovstvo, tak mi moze vylizat nieco. :P Sposobom ako sa ty vyjadrojes a generaluzujes naznacuje ze pravy ty si nemala dostatocne dobru vychovu, a/alebo si ju nedokazala prijad.
Zivot nie je len o tom mat dokonaly nos a telo.. Mozno mas len klapky na ociach, ked uz pozri si taku Pamelu co z nej spravila plastika..
Ale pokial ku stastiu potrebujes len krasu, tak nemam nic proti, uzi si ju.
(Niekomu staci aj tak malo ako plastika ku stastiu)
Jasne ze ano tak co riesis? RAdsej ries toho co nepozna ani krem, na starobu bude ako vysusena mumia
jasne podla teba sa nervujem , tak ako idu ine nezmyselne a plastiku.:D Koli inym
nenervuj sa,zostarnes:)
a ty si so svojim qasimodovskym vyzorom vyrovnany az prilis
Nato,ze si taka krasna si dost nevyrovnana.