Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

darika

uz sa prestante do seba navazat.Ked si na to zarobim,nikoho tym neotravujem,co je koho do toho,ci mam 1 alebo 5 plastik.Nikto mi to nezaplati.Chlapy chodia do krciem,znasilnuju,vrazdia,udrziavaju si milenky,tyraju zeny jak fyzicky,tak psychicky...tak co je komu do toho,kolko si dam plastik.Ked s tym suhlasi partner alebo manzel,tak je hov.o druheho do toho,kolko som investovala.Je to z mojich penazi a nikoho tym neobtazujem.

uhlie

Dn,

pochybujem, ze ta v 40 kozy zachrania, ak nebudes mat aj nieco v hlave.

som za,

ja nehovorim o par korunach, ale o sumach penazi za plasticke operacie. Chod sa ty radsej hrat na piesocek a tuto debatu prenechaj dospelym.

Dn

tak ked sme už pri tej charite,tak skor pomožem ked zostanem za dobrý plat zamestnaná ako reprezentantka,než ked ma po 40 vyhodia a vezmu mladšiu,reprezentatívnejšiu,nemyslíš?

uhlie

lili,

vidis a za peniaze, co si vyhodila na svoje kozy si mohla niekomu v nudzi pomoct. Za to by ma trapilo svedomie ovela viec, ako keby som mal vtaka o 2-3cm kratsieho.

lili303

Nech si mysli co kto chce, pred rokom som si dala zväcsit prsia - na uplne prirodzenu velkost a tvar. Som maximalne spokojna a nech si muzi/zeny hovoria co chcu,nelutujem a odporucam babam, ktore sa nad tym zamyslaju :)

jajka001_

jasné, ved ten kto ta lubi, ta lubi aj s chybami, aj s nedokonalostami. ak chcete byt iba kusy masa alebo plastove babiky na hranie...vasa volba