Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

jablko11

papaja, mne je clovek sympaticky alebo nesympaticky jedine povahou :) ja nedokazem posudit cloveka, ak ho nepoznam...

jajka001_

preco si myslite ze muzi cumia len na prsia? niektori idu po zadkoch. niektori sa velkych prs boja. radsej male a pevne. niektori su zatazeni na nohy, niektori na oci atd. ako viete, co sa bude pacit tomu vasmu?

S1M

jablko11
Lenze clovek ktory nie je spokojny s tym ako vyzera a ma z toho komplexy, nestara sa o seba a je nevyrovnany tak pochybujem, ze taky zrovna zaujme. Z colveka vyzaruje ta jeho "vnutorna krasa" len ked je so sebou spokojny a odraza sa to aj na povahe.

darika

aj ja sa rada pozriem na pekneho chlapa.Je mi sympatickejsi ten,co ma pekne zuby,ako ten,co ma v ustach bum-pauza,bum-pauza.Ten,co do bre vyzera ma zaujme najprv.Vsetci hovorime,ze nas zaujima,co ma clovek v hlave az potom krasa,ale...pokial nam nie je ten clovek sympaticky,tak sa s nim nedame do reci.Potom tazko vieme,ci v tej hlave nieco mal ci nemal.
Aj byt chcem mat pekny,aj hotel na dovolenke si vyberam nielen podla ceny,ale aj podla vyzoru.Takze ja nerozumiem,ako zena moze posudzovat druhu zenu,ktora sa necha upravit.Ja nesudim,ci mas doktorat,alebo si klampiar,ci si bohaty,alebo chudobny.Ked ta uz poznam,je mi jedno,co robis so svojim telom.A ked ta nepoznam,je mi to jedno.

SI...

uhlie
Ty si svoje zarobene peniaze dal napr. na charitu alebo financne si pomohol ? prosim pravdu
...a este pouzivas vone?
(trosku som odbocila no neskor vysvetlim) teda ak odpovies

bodynka

ale laska sa casom meni a nebude to len osial. potom si zacnes na cloveku vsimat aj nedostatky. Ale to je zas o inom..
baby chcu byt pekne a chcu mat prsia a pekne prsia aby sa citili fajn

jablko11

papaja, no povaha!... ja sa nezamilujem nikdy na prvý pohľad. však predsa ja milujem človeka preto, aký je, nie preto, ako vyzerá

jablko11

papaja, no povaha!... ja sa nezamilujem nikdy na prvý pohľad. však predsa ja milujem človeka preto, aký je, nie preto, ako vyzerá