Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
ja viem,ze tema je o tom,ked sa to prehana,ale tu su reakcie aj na to minimum.
A je pravda,ze niekomu to nevadi,niekto s tym zije cely zivot a je sam so sebou spokojny.
Tak ci tak,ja sa uz nejdem vyjadrovat,pretoze je to vlastne jedno.Stale tvrdim,nech si kazdy robi so svojim telom co chce,pokial s tym neublizi tomu druhemu,rodine,partnerovi.Pokial sa vedia oni dohodnut...Je to len a len o tele toho cloveka.
jajka pred par rokmi je daleky pojem a ina doba,neda sa to porovnavat
no ak banasova ma byt vzor tak ja koncim
hm zdenu studenkovu napriklad neznasam. aj po plastike ma neprijemnu povahu.
jajka001_
Lenze nie kazdy je ako Adela, niekoho to strasne odrazda ukazovat sa v plavkach. Nie kazdy je taka osobnost, ze jej to problem nerobi a ked sa strani ludi, automaticky sa nema napr. s kym spoznat, komu by sa pacila.
pred par rokmi nikto ani netusil, co je to celulitida. zeny su krasne pre muzov od prirody. plastiky tu miliony rokov neboli tiez a zeny boli krasne aj tak.
btw zeny po plastike nie vzdy vyzeraju lepsie. je to vidiet.
jajka
pripomen mi po adele dalsiu celebritu a hod to na percenta k tym,ktore vypadaju idealne
sorry za preklepy
darika, ale tema je o prehanani v tomto. a zena moze byt stastna aj ked prsia nema. pozri na adelu banasovu, nema prsia, ma velky nos, ale ma v hlave a to je podstatne
jajka bolo kopa prieskumov a jeden som si robila aj sama. najvetsi hlas ziskali prsia cislo 3. a baby co ja poznam ze sli na plastiku prs tak idu na Cecka.
Ja som ani nevidala fotky prac chirurgova s hnusnymi objemnymi kozami ale vzdy to bolo krasne prirodzene prsia. A ked baba ma 3 po plastike a koji , potom potrebuje niekedy vecsie, ved predsa nebude chodit vytahana.
a ked sme pri zadkoch , hej uz zacali davat aj implantaty do zadku aby nebol zadok ovisnuty .
vsetko neni od prirody krasne.
A ak su na nohy tak su na krasne nohy. Videla si chlapa co by obdivoval celulitidu?