Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

darika

jajka
ja osobne nehovorim o tych,co maju c a chcu d,ale o tej,ktora je hore chlap.Nic,len bradavky.Mas pocit,ze taka pojde rada na plavaren a v lete len tak sa prejst?Jajka,nikdy.Vzdy rychlo prec.Ale ta,ktora tym nikdy nepresla a ma od prirody to,co si ine musia platit,tak je tazko pochopit.

jajka001_

a ked si ta nejaky muz vyberie, a za par rokov ta vymeni za novsi model, podla tvojej logiky ma na to plne pravo

papaja

presne,ja tiez nevravim,ze ten clovek musi byt krasny ale musi niecim zaujat,byt mi niecim sympaticky,mozno som na hlavu ale ak je aj neviem aka super povaha,neviem si predstavit ist s nim do postele ak sa mi vobec nepaci,nejdem sa pretvarovat

jajka001_

a ked si vyberies muza, ktory je teraz krasny, a o par rokov ospatnie, lebo vekom ziska vrasky, sediny, kila, tak ho budes nutit ist na opravu?