Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
lili
mas pravdu hovoris mi z duse
jajka no niekomu by sa to zislo.
no kludne si men hlavu ak ti to pomoze,co koho do toho
bodynka, no ked raz niekto zerie a potom ide na na liposukciu :)
S1M presne. Stavim sa ze uz sa uz stalo ze chlap mal krasnu zenu v posteli a ani netusil ze je po plastike prs. Dnes je to prirodzene. nie je to umele.
tak ked pred par rokmi je dávno...:)
no jo, ked o par rokov bude trendy vymenit si hlavu, tak to spravim, preco nie, ked je to in
jajka
ja a celebrita?ach moja....
celebrita a celebrita nie je to iste
jajka pred par rokmi nebolo tolko sedavich a stojatych prac a fast foodov. nehovorim ze jem take veci ale je to tak.
jajka001_
Prirodzene krasne.. Ani nemusis tusit ktore su vylepsene. Povedala by si na Fergie, ze ma spraveny nos? Alebo Jennifer Aniston? atd atd.. Lebo ja nie. Nasla som to nahodou na nete.
papaya ty chces byt celebrita? vies lebo celebritou je dnes hocikto. aj napr. eva cifrova