Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

papaja

jablko

mi nevrav,ze by si sla s niekym,na kom ti nie je nic sympaticke,takemuto nazoru neuverim urcite,ako nazor je to mile ale ako realita nerealne

bodynka

ale precoby to malo byt len pre chlapou? Pocuj uhlie ak si muz tak ty si nevies predstavit kolko siat si baba nedovoli koli malym prsiam alebo skaredym. Niektorym je zle ked maju ist napr na kupko , a to nie len zato ze sa niekomu nebudu pacit ale ide o vlastny pocit. Myslis si ze baba si da mini ak ma celulitidu? a ak tuzi po lynfodrenazi nech ide.
Ale naco to tu vysvetlovat? tato tema by sa mala jednoducho zrusit je odveci.

darika

jablko
uz od malinka deti vidia rozdiel medzi muzom a zenou.Aj to male dieta si skor vsimne tu peknu farebnu hracku ako tu bez farby.Aj kvietky trhame tie,co sa nam viac pacia,aby sme mali krajsiu kyticu.A zena sa od muza rozlisuje pohlavim a prsiami.Ked ich nema,je logicke,ze sa citi menejcenna.Kazdy chlap sa otaca za tou,ktora ma viac ako nic.Za tou,ktora je tak plocha,ale presne tak,ako on,za tou sa neotoci.Je dokazane,ze chlapovi automaticky,ani si to neuvedomi,idu oci na zenske prsia.Je to uplne normalny pud chlapa.Preto to zena robi.Nechce byt ako on,co tu podprsenku nepotrebuje.
Ja mam na to proste svoj nazor.Mozem mat kamaratov 25 rokov a len kvoli jednej,dvom plastikam ich nestratim.Poznali ma,aka som uz predtym.Je to len o mne.
Nehovorim o sebe,len to viem pochopit a nekomentujem,co sa mna netyka a nedotyka.

jablko11

darika...
staras sa o seba kvoli sebe a nie kvoli chlapom? to je pekne, lenze ziadna by si nedavala zvacsit cici, keby nebolo na zemi chlapov. ma komplex, to ano, ale preco? leboo si mysli, ze so svojimi sa chlapom nepaci... a mysli si, ze to je asi najpodstatnejsie :) normalna baba by sa takouto vecou vobec nezaoberala :)

papaja

nech mi nikto nehovori,ze ked stretne prislusnika opacneho pohlavia tak si ho nepoobzera od hlavy po paty ale ako prve sa zalubi do jeho/jej milej povahy ked este ani usta neotvoril/a
a clovek ktory ma z niecoho komplexy tak preco ich neriesit a neodstranit,ked sa da,taky clovek si neveri a to sa prenasa do vsetkych aspektov jeho zivota

papaja

no toto je debata...obvinovat babu,ktora si z penazi,ktore si sama zarobi da zvacsit prsia ze ju ma mrziet,ze nedala na charitu???

jablko11

darika...
staras sa o seba kvoli sebe a nie kvoli chlapom? to je pekne, lenze ziadna by si nedavala zvacsit cici, keby nebolo na zemi chlapov. ma komplex, to ano, ale preco? leboo si mysli, ze so svojimi sa chlapom nepaci... a mysli si, ze to je asi najpodstatnejsie :) normalna baba by sa takouto vecou vobec nezaoberala :)

darika

uhlie
ja uz mam ten vek za sebou,kedy sa to robilo.Nikdy sa mi to nepacilo a uz som to aj komentovala,ze je to len udica zien,ktore nemaju na to,aby pritiahli pozornost chlapa,tak si daju pasik hore,pasik dole.Nie,dakujem.Ja nehovorim o zenach typu Jordan.Len som sa nikdy nestretla s tym,aby to niekto takto komentoval.Kazdemu je to jedno.Pritom poznem vela pripadov,co maju nejaku tu plastiku.Su to normalne baby,ktore si na to zarobili.Proste chceli len nieco,co by odstrelilo ich komplex.Ja nerozumiem,preco si chlapy myslia,ze to zena robi kvoli nim.Staram sa o seba kvoli sebe,nie kvoli vam.