Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
uhlie
A keby sa musi venovali radsej svojej rodine ako svojim konickom a chodeniu do krcmy, ze?
Apropo, zena ked ma komplexy z toho ze starne tak ide na kozmetiku alebo za chirurgom, no chlapi zacnu podvadzat a hladaju si mladsie. Co z toho je horsie? Smutne, ze taketo pripady pribudaju..
S1M,
hovorím o plastickej operácii z estetických dôvodov, nie zo zdravotných. Som myslela, že snáď vieš, o čom hovoríme :)
jajka to sa ti len zda. ale ak ma baba zaroven krivy nos a male prsia tak preco nie?
jablko11
Takze psycholog vyriesi problem so zlomenou prepazkou a stazenim dychanim, nie plasticky chirurg? Zaujimave...
Ach jaj zeny. Kebz ste sa aspon z polovice starali tak o deti, ako sa starate o seba. To by bol pekny svet.
som vravela ze ked to niekto spravi lebo ma s tym vazne problem, tak nie je o com, ale teraz je vela bab co chodia na plastiku ako na kozmetiku
S1M,
no ja by som takého človeka neodsúdila, ale poslala by som ho k psychológovi alebo psychiatrovi. On vyrieši jeho komplex a problém skôr ako plastický chirurg.
Lenze niektori ludia neidu na plastiku preto ze je to in... ale preto ze maju PROBLEM a to je ina kapitola..
no ale ty by si ho asi hned odsudila aj ked teraz vravis ze niekomu sa to zide.
no niekomu veru hej :)