Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

jablko11

bodynka,
však choď, choď, keď ťa to urobí šťastnou :)
niekto má na to taký názor, že je to super, a niekto to odsudzuje. to je celé :)
samozrejme, že kto na plastiku bude chcieť ísť, a má na to prachy, tak na ňu aj pôjde

bodynka

No na viecka pojdem aj ja, urcite po 40 tke. preco? lebo sa rada pekne namalujem a otec i mama maju viecka hrozne padnute a niekedy to odporuca aj ocny lekar ked viecko moc tazi oko. i teraz mam jedno viecko viac padnute ako druhe , no a stale to vidim na sebe , teraz sa to este da.. ale ak mi to bude vadit moc tak preco nie? HMM PRECO NIEEE?????

jajka001_

su baby, ktore si spravia nielen prsia a nos, ale aj usta, usi, ocne viecka, umely zadok, davaju si botox, liftingy, liposukciu, umele vlasy, atd atd ja ani vsetky tie veci nepoznam, a to sa mi zda chore, sorry.