Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
ok beriem spať :)
jajka do r.. kto chce byt pamela. za prve casaky nekukam a za druhe telku nevlastnim tak necumim ani na serial. Chcem prsia chcem tak vela?
no kazdeho vec, kazdeho vec.. tak nekomentuj ked kazdeho vec.
Vies , ja sa rada citim dobre a nemyslim ze by som bola z tych povrchnych. Na druhej strane sa venujem niecomu co ma len a len so srdcom a laskou spojene.
Nepotrebujem od druhych aby boli dokonali, pisem o sebe a svojom tele.
bodynka, to mas z tych casakov a americkych serialov, kde davaju retusovane fotky a plastikove baby. normalny clovek sa nemoze hanbit za to ze nevyzera ako pamela anderson.
bodynka,
vobec sa nechvalim.
ja len zdoraznujem, ze vyzor nepovazujem za dolezity. ani u mna, ani u chlapov. podla mna len povrchny ludia pozeraju na fyzicku krasu.
ale - kazdeho vec.
a teraz sa chvalis???no predstav si ze na zaciatku som mala velike komplexy .
bodynka,
ty potrebujes plastiku k tomu, aby si sa mohla pred priatelom vyzliect a nehanbit sa? :)
ja sa nehanbim za seba ani teraz...
a nemam plastiky ani velke cici :)
uz len tolko - plastiqo pisala v uvode o tom ze kolko zien ma uz nejaky ten zakrok za sebou na sk.
Podla mna to myslela tak, ze napr kazda osma uz podstupila plastiku. a to ju udivuje. Ze je ich vela co ju ma ale nie ze su baby co ich ma vela .
mna to inak udivilo tiez . velmi vela bab ma plastiku prs a ja som mozno 10 rokov smutn kukala na krasne baby s peknym dekoltom v domneni ze to su prave .
a potom som bola soknuta.A povedala som si , ved ani tak vela netreba a aj ja mozem byt zena s krasnym dekoltom a konecne si vychutnat krasne saty, korzety co v skrini len visia.. Sexi kosielky co su mi velke. A mozem sa vyzliect pred priatelom a nehanbit sa.
Takze odpovedala som na zalozenu otazku a koncim.
tak ked budem ovisnuta zvraskavena s ovisnutymi vieckami tak mi asi jedna plastika stacit nebude ze :) o com je tato tema? ved som uz povedala ze ak ma baba vazny psychicky problem, tak tu operaciu dokazem pochopit.
uhlie, jajka, podpisujem sa pod vase prispevky :)