Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
obzerala som si fotky pred a po augm.
naozaj mali poniektore prsia,ze by som to ani pr.nenazvala... prene to musi byt uzasny pocit.
ale casto sa stava,ze ak uz zena necha nieco vylepsit,coskoro na sebe najde zas nieco,co mozno ani nemusi.
hlavne,nech sa toho nestane pasia,vsetko v norme a je to ok:)
samozrejme,že pokiaľ má také od prírody,tak to je ok,ale že mne sa to nepáči.ja som len povedala svoj názor.každý má nejaký názor.tak ako sa tebe nepáčia malé,tak mne sa nepáčia veľké..tak neviem,čo riešiš.ani ja ti tvoj názor neberiem.a nikoho neodsudzujem,to považuješ za odsudzovanie?
Maria , zvlastny nazor mas ze je otrasne ked ma chude dievca velke prsia , mam kamaratku ktora je chuda a ma velkost podprsenky G ma prirodzene prsia takze ona asi nie je normalna podla teba vsak...
a inac nie vsetky dievcata si davaju robit velke prsia s implantatmi , tie dievcata co maju nulky si davaju zvecsa robit prsia s velkostou 2 a maju ich male a pevne takze neviem preco vsetky odsudzujes???
a čo taká Naomi Campbell,má mini prsia a aká bola stále žiadúca..neexistuje snáď človek čo by ju nepoznal.A koľko modeliek má mini prsia a berú neskutočné prachy..taká s veľkými prsiami by ani nemala šancu stať sa jednou z nich.
neviem prečo,ale ako tak čítam,zástankyne plastík sú si akosi veľmi isté,že každému mužovi sa páčia veľké prsia.neviem,či je to náhoda,ale ja som sa stretla v mojom okolí len s názormi malé a PEVNÉ.a upravené už vôbec nie,to je hnus.mne osobne sa tiež väčšie prsia nepáčia.a napr. mi príde od veci,keď je žena štíhla a má veľké prsia..to vyzerá čudne.veľkosť pŕs by mala byť primeraná hmotnosti,aby tam bola "rovnováha".samozrejme každá nech si robí čo chce..ale ja si o takej žene pomyslím,že nie je celkom v poriadku.Pokiaľ to nie je fakt extrém,ako napr. Adela,tak by som neriešila.
S1M,
nuz, to bol, s prepacenim, blby chlap. zena, ktora si chce plastikou a vyzorom udrzat takehoto chlapa, tak robi chybu podla mna. na takeho chlapa sa treba vykaslat a nie KVOLI nemu sa snazit vyzerat dobre.
uhlie
Hej, chlapi to neriesia ani na fore. Pojdu za mladsou, krajsou a hotovo. Nie je pravda, ze zeny su viac zakomplexovane, len chlapi to nedavaju najavo. Poznam taky pripad, ked chlap opustil rodinu a zalozil si novu s mladsou zenou a tvari sa ako keby sa nic nestalo. A pritom s byvalou manzelkou problem nemal, len chcel byt zase mlady. Zeny si nakydaju kremy na tvar proti vraskam ale chlapi si hladaju mladsiu. Preco asi potom zeny depkuju ako vyzeraju?
Mne je jedno ci niekto ide na plastiku alebo nie. Kazdy nech si robi, co chce, pokial to neublizuje inym. Ked som bola mladsia, chcela som ist na plastiku nosa, lebo som z neho mala komplex. Ale stacilo mi, aby som v telke videla priebeh operacie a hned som si to rozmyslela :D Takze v mojom pripade plastika neprichadza do uvahy :) A teraz moj nos neriesim, aj ked sa mi stale nepaci. Hlavne, ze sme zdravi :D
bodynka,
samozrejme, ze je to tvoja vec. ale toto je forum, a ja mam pravo na svoj nazor.
mam pravo prave pri tejto teme povedat, ze je to podla mna, s prepacenim, blbost ist na plastiku :)
zo zdravotnych dovodov to uz za blbost nepovazujem, samozrejme.
Hlavne ze budeme stastny nie? Su aj dolezitejsie veci . Tak sa im idem teraz venovat.