Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
maria
to dievca malo problemy so srdcom,alebo nieco,a aby jej ta operacia bola vykonana,tak anesteziolog nevedel,ze predoperacne vysledky nie su jej.Ona mala velmi bohateho frajera a nemala ani 19 rokov.
ja si myslim,ze Naomi sa ludom paci ako CELOK,ze neriesia to,ze mohla by mat vacsie prsia a tak..no ale ako myslis :D
a co ten pripad,co nejake 19 rocne dievca zomrelo pocas,ci po operacii sa neprebrala,ci ako to bolo?pamatate sa na to?
a molove modelky maju male prsia lebo maju velmi chudu postavu.
maria15, davas zly priklad. podla mna u Naomi Cambell neboli dominantne jej prsia, ale skor tvar a nohy...
chcela som hlavne poukazat na to,že s MALYMI je ziadana.a ako modelka by s velkymi velmi nepochodila.predsa len maju urcene nejake miery.ja osobne snad ani nepoznam modelku z mól s velkymi prsiami.a niekedy sa vyjadrujete o tych velkych prsiach,akoby to bol vas jediny zivotny problem a akoby prave to zvacsenie vsetko vyriesilo.ja mam mensie prsia a som spokojna a nikto mi tu spokojnost nevezme,aj keby mi cela planeta tvrdila,ze to vyzera otrasne :DD a velke prsia sa mi nepacia..a nikdy nebudu pacit.okrem toho mam ine priority....
ale kazdy si pride na svoje. niektori letia na velke bomby a niektorym sa naozaj mozu pacit skor tie uplne malinke. ale väcsinou tie stredne...
to je pravda. male prsia ze frcia je podla mna blbost. jednotky, dvojky, trojky, stvorky, pätky... kazda ma ine. ale viem, ze chalani a muzi maju najradsej trojky a dvojky.
Maria15..odkial beries istotu, ze keby mala Naomi Campbell velke prsia nebola by ziadana?trochu odvazne tvrdenie...a prepac s mojho pohladu blbost
ja si skor myslim,ze prave pevnost prs je dolezita a ci su male ci velke je zalezitost vkusu a vobec nemam pocit,ze by male prsia viac "frcali"
inac videla som uz trom babam silikony a mali dost pekne prsia. a ta posledna dokonca povedala ze muzi su z toho hotovi. ale zrejme tie kocky mali pekne prsia aj bez silikonov, len si prsia trochu zväcsili. lebo napriklad bradavky a tvar prs clovek nezmeni. (mozno ten tvar ano silikonmi)... ale vzdy som hovorila, ze pokial su prsia pekne tak je jedno ci su mensie alebo male. su pekne väcsie prsia. a pekne mensie prsia. a potom su skaredsie male prsia. a skaredsie väcsie prsia...
ale iba hovorim ze tie, ktore som videla boli pekne. a inac neboli ani studene, ani tvrde. uplne pekne prsia. a je rozdiel ci si da niekto zväcsit o cislo, o cislo a pol, alebo rovno o dve cisla. ak ma niekto jednotky a da si spravit tak dvojky, dvojky a pol to este moze vyzerat mozno aj celkom prirodzene. ked je v prsiach aj tuk aj silikon, tak to vobec nemusi tak kricat. ak chapete co tym chcem povedat. ak baba nema nic absolutne a da si prsia rovno zväcsit na trojky tak to uz vyzera samozrejme maximalne neprirodzene, lebo tam je fakt uplne zretelny ten implantat... netreba to prehanat proste podla mna.