Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

doubledog

prekvapuje ma, ze tunajsie prispievatelky nedosli k zaveru, ze za vsetko mozu muzi, lebo su povrchni a obracaju sa len za upravenymi zenami
:))
snad sa vsetci zhodneme na tom, ze male upravy su ok, ale ked zena vyzera ako umela babika, uz je to divne.
ale zas, aj take exemplare su ziadane, niektori muzi si asi doma robia sukromne panoptikum ci muzeum voskovych figurin :)

bellinka

maria poznas modelky pre victoria secret , tak tie modelky su najziadanejsie a maju dost velke cici ved preto pre tuto firmu robia lebo musia vyplnit tie podprseneky a plavky :o))

A s tym dievcatom co sa neprebralo , ano zamlcala nejake veci preto sa uz neprebrala,viemm ze aj teraz pri operaciach maju problem dievcata priznat ze fajcia a podobne , chyba a moze byt ich osudna!!!

bodynka

maria a poznas topmodelku heidi klum???
ma podla teba male prsia ?
Plastiqo , tu sa take normy neriesili ... ludia vidia len extrem

Plastiqo

Ach baby, vobec som vas tu nechcela rozhadat, aj ked som sa musela na niektorych poznamkach slusne zasmiat...Ale ako som povedala predtym, neodsudzujem ked si niekto odstrani komplex ako male prsia, odstavajuce usi, bimbo-uska v rozkroku, krivy nostek. To vsetko mi pride v norme, lebo viem, ako sa ti ludia citia. Skor som chcela vediet nazor na baby, ktore vyzeraju uz prilis umele, take pri ktorych si aj neskuseny clovek povie, ze tak taaa uz ma cosi za sebou ;) Take, co sa snazia byt perfektnejsie ako uz su. Tiez nepochopim cloveka, ktory si da odsat tuk a po tyzdni sup do McDonaldu...A potom, nielen pocas plast. operacii sa clovek nemusi zobudit, to sa moze stat pri akomkolvek zakroku si myslim.

bibba

maria15... takych pripadov je viac. ale toto je vazny zakrok. lekar sa cloveka pyta na vseliake mozne veci predtym a musis byt uprimna. pamätam si ked jedno mlade dievca zamlcalo ze fajci a berie antikoncepciu, a vraj to malo suvisiet s tym ze sa neprebrala z narkozy...