može to byť reuma?

Príspevok v téme: može to byť reuma?
Baja22

Písala som tu ešte dávnejšie, že ma bolia ruky, a aj nohy. S tými rukami chodím na rehabilitácie a už je to celkom v poriadku, aj ked bolesť až tak neprešla... Asi pred 3dnami ma začali čoraz viac bolieť tie nohy. Inak to trvá už rok, ale v týchto dnoch čoraz viac. Cítim že mi akokeby tuhnú a bolia ma najme večer ked idem spať, a ked dlho niekde stojím. Niekedy som aj do 2 v noci hore, je to taká neznesitelná bolesť. Bola som s tým asi pred pol rokom u svojej doktorky, len tá mi ako inak povedala že nič tam nevidí a poslala ma domov... Zajtra idem na kontrolu s tou rukou, myslite že jej mám povedať aj o tých nohách? Lebo tá doktorka, nieje vobec príjemná. Lebo ked som tam bola minule, tak predo mnou bolo take dievča a vravelo jej že nie že si to vymýšlaš. To je drzosť teda... A to na doktoroch nenávidim :)
--------------------------
"Reumatizmus (Reumatoidná Artritída)" www.zdravie.sk
Reuma www.zdravie.sk

Baja22

Ahojte :) Tak konečne som doma z nemocnice. Urobili mi velmi vela vyšetrení, tak som rada že to už mám za sebou. ..
Už prišli niektoré výsledky, a aj dnes som bola ešte na reumatologii a reuma to nieje, a ani žiadny zápal. Zatial mi povedali že mám jest vela syrov a mliečnych výrobkov lebo mám krehké kosti a malo vápnika. Ale ešte za týžden maju prist dalšie výsledky(už posledne) tak uvidime či nemam nejaku chorobu... potom sa ešte ozvem :)

zuzipuzi

ahoj baja22, ja mám reumu a cítim sa ako by ma niekto bil celý deň. prvé príznaky sú také, že ráno si maximálne mrtva a nevládzeš nič, po určitej chvíli to poľaví (ale môže to byť aj niekoľko hodín-ja to zvyknem mať 4-5hod.), opúchajú ti kĺby, sú horúce a strašne boľavé. choď za obvodnou lek. a pýtaj si vyšetrenie na reumatologiu, ju to nestojí nič, nech ti urobia testy na základné reuma faktory a potom uvidíš. držím palce, nech to nie je reuma...

ojka

no ráno pred operáciou ma kapánek vysmial, že ma nemôže nič bolieť, že či sa nechcem zbaliť a ísť domov, že či mi to za tú jazvu stojí, no milý jednoducho... Chvíľku som sa cítila ako taký dilinko, ale tak hadam sa po niekolko mesačnom čakaní na termín nezvrtnem odtial s natrhnutým svalom na nohe... Ale tak môj doktorko (ortoped) sa ma vtedy zastal (:

ojka

katalinka, baja, ak smiem byť zvedavá u akých odborníkov ste v ZA boli ak to nie je tajomstvo? Na Kolečku či priamo v nemocnici s poliklinikou?
baja a u koho si bola, že ťa odporučil rovno na hospitalizáciu?