Písala som tu ešte dávnejšie, že ma bolia ruky, a aj nohy. S tými rukami chodím na rehabilitácie a už je to celkom v poriadku, aj ked bolesť až tak neprešla... Asi pred 3dnami ma začali čoraz viac bolieť tie nohy. Inak to trvá už rok, ale v týchto dnoch čoraz viac. Cítim že mi akokeby tuhnú a bolia ma najme večer ked idem spať, a ked dlho niekde stojím. Niekedy som aj do 2 v noci hore, je to taká neznesitelná bolesť. Bola som s tým asi pred pol rokom u svojej doktorky, len tá mi ako inak povedala že nič tam nevidí a poslala ma domov... Zajtra idem na kontrolu s tou rukou, myslite že jej mám povedať aj o tých nohách? Lebo tá doktorka, nieje vobec príjemná. Lebo ked som tam bola minule, tak predo mnou bolo take dievča a vravelo jej že nie že si to vymýšlaš. To je drzosť teda... A to na doktoroch nenávidim :)
--------------------------
"Reumatizmus (Reumatoidná Artritída)" www.zdravie.sk
Reuma www.zdravie.sk
može to byť reuma?
Nie chytala mi ruku a ja ukazala kde to boli nie prsty ani tam kde tocis tie hrbole bolia a nohy a koleno .Volala som ale na k reumaticke a ona dopor. potreb. od odvod.a krv atd.. A potom obvodna povedala dobre napisem vam doporucenie sestricka objednala a už ani nie za 3 dni ma už aj objednavali .Povedala sestricka ze ak budu chcet moju krv nech mi ju tam u nich zoberu .A povedala mi aby som isla radsej na lacno .
baja22 a aké rekabky ti dali, mne elektroliečbu a infra lampu? Dúfam, že som to dobre pomenovala... :-)
Rudy to striebro si strc .Rok si ho davam a tolke peniaze fuc .Ja nazor nie mne nezabralo a to ani na zaludok ani na sople , ale ked nemate kam vrazat tak si kupujte.
Ja som poprosila doktorku . Ona ma objednala k reumaticke idem v piatok.Najprv chceli aj odber ale no neviem . Pojdem piatok potom napisem co a ako .Ja bolest na rukach , koleno a nohy bolia .
baja22 a čo ti doktorka povedala? Či nechala to všetko na hospitalizáciu? A ja viem, že je to netaktné, ale koľko máš rokov? Ja keď totiž počujem slovíčko reuma... :-(((((((
Tak behala som po doktoroch asi 3 hodiny a je to asi reuma. Ale pre istotu si idem v pondelok na pár dni poležať do nemocnice, že mi spravia nejake testy. A keby som nešla do nemocnice, tak by to tie vyšetrenia trvali aj pol roka, tak to tých pár dni prežijem. A až potom som dozviem čo mi naozaj je. Takže zatial tolko...
Doporučujeme ti koloidné striebro - zatiaľ nič účinnejšie nepoznáme. Klikni si na www.bonavita.at alebo napiš mail na -adresa odstránená-