Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

No len treba vylucit aj ine moznosti, nikdy nevies co mozes mat....radsej zajdi...
Ahoj ajka to zisli sme sa pri chripke...ale len tak virtualne..ja som zatial zdravi..tuki tuk..Hi

elissa

K lekarovi ist nemozem, kedze mi este stale neprisla karticka poistenca, maximalne ku sestricke v skole, ktora nemoze predpisovat lieky...

slusny_muz

Chripka to urcote nebude, ta je sprevadzana zvysenymi teplotami. To bude nadcha, ale mas oslabenu imunitu takze nieje vylucene ze v tomto chripkovom obdobi sa nakazis aj chripkou...ale radsej zajdi za svojim lekarom.

elissa

Problem je v tom, ze do skoly dochadzam az dve hodiny a je mi zle aj ked sedim...Uz sest dni sa to so mnou taha, snad sa to nezhorsi. K lekarovi som nesla preto, lebo hrdlo som mala len zacervenane a kedze mam zapchaty nos, vyzeralo to skor na silnu nadchu.