Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No len treba vylucit aj ine moznosti, nikdy nevies co mozes mat....radsej zajdi...
Ahoj ajka to zisli sme sa pri chripke...ale len tak virtualne..ja som zatial zdravi..tuki tuk..Hi
K lekarovi ist nemozem, kedze mi este stale neprisla karticka poistenca, maximalne ku sestricke v skole, ktora nemoze predpisovat lieky...
elissa myslim ze si prechladnuta a chcelo by to vylezat aspon 3 dni.....aby to fakt nebola chripka.
ale slabosť v kombinácii s nádchou a začervenaným hrdlom je prejavom chrípky...
jeej ahoj slusny muz pozeram ze sme sa zisli vsetci pri nadche.....
Nebolia ma svaly. Na chripku niet lieku, ani sa nedavaju antibiotika, takze lekar by nepomohol.
Chripka to urcote nebude, ta je sprevadzana zvysenymi teplotami. To bude nadcha, ale mas oslabenu imunitu takze nieje vylucene ze v tomto chripkovom obdobi sa nakazis aj chripkou...ale radsej zajdi za svojim lekarom.
Problem je v tom, ze do skoly dochadzam az dve hodiny a je mi zle aj ked sedim...Uz sest dni sa to so mnou taha, snad sa to nezhorsi. K lekarovi som nesla preto, lebo hrdlo som mala len zacervenane a kedze mam zapchaty nos, vyzeralo to skor na silnu nadchu.
ahoj ethel....
ahoj ajka25....ja som mala tiež bez teploty...