Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethel ty si zelezna zena.....Ja som pri poslednej chripke bola geroj nevylezala som to riadne .....a mala som komlikacie ako hrom! Lezala som potom este dalsie 2 tyzdne so 40 teplotami.Fuj!
Actimel mozes kludne nahradit aj acidofilnym mlieko......jaj brr tie mliecne vyrobky mi fakt nerobia dobre ani ked o nich pisem....
ja mám šťastie na takéto choroby,zvyčajne ma držia 2 dni.Je to asi lepšia obranyschopnosť voči vírusom....klop klop
ethel, pravda je taka, ze som posledne dni poriadne nejedla.
ja odkedy som vymenil bratislvsky vzduch tak som este nebol chory, ani nadcha nic...ale je pravda ze pravidelne jem med+materska kasicka a 4 actimely denne..Hi
Ja som bola naposledy chora pred 4 rokmi, mala som anginu, odvtedy nic.
elissa-ja ťa nechcem strašiť,len poradiť.Možno je to len viróza+vyčerpanosť...hi
Ja som tiez zdrava uz som si poriadnu chripku uzila v oktobri tak dufam ze uz mi to nehrozi.Chripku chytim raz za 3 roky.....
ethel, slabost na mna prisla az na taky stvrty den od zaciatku ochorenia, nestras ma tou chripkou:(
elissa-lekár ti síce nedá ATB,ale aspoň ťa poriadne vyšetrí,popočúva..