Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no vidíš,aj tk sa dá...A zajtra žiadny PC,ale postielka,čajík do termosky,...a už len peste ti budeme držať!!!
Zavolam ucitelovi, ze mi je mizerne a co mozem spravit ako nahradu toho testu. Zdravie mi je prednejsie.
elissa:tá písomka asi nedopadne najlepšie,keď sa máš v takomto stave ešte aj učiť...
ethel, najprv sa na to musim ucit:)
elissa-pozri,skús ísť dnes skôr spať a ráno uvidíš..ak budeš vládať,odbehni na písomku a vráť sa domov..
A tak som si myslela, ze mam iba nadchu, ktora hned prejde...Najhorsie na tom je, ze som sama doma, pritel je v robote a ked si predstavim, ze mam vstat z postele a ist si nieco vziat do kuchyne, tak mi je zle...Nasilu sa mi podarilo zjest jest jednu parku.
elissa-vlak,autobus,..proste takéto uzavreté priestory sú super vec na šírenie chorôb,neboj,prejde ťa to...len oddychuj...
Diky za rady, mna ohromne mrzi, ze teda zajtra do tej skoly nepojdem? Chodim na vysku v usa a hned prva pisomka a ja som zdochliak:( najhorsie na tom je, ze sa to neda nahradit.
elissa ani mne ked som chora nechuti myslela som ze si nejedla kvoli stresu v skole a tak.....Tak to treba asi fakt len vylezat aby si nedopadla ako ja....hi
aja, nejedla som poriadne odkedy mi pre chorobu nechuti. ethel, jem mandarinky a take velke cucoriedky...Okrem toho Q10 kapsulu kazdy den aj multivitamin a multimineral Centrum...Ved pisem, ze som nebola 4 roky chora, ale zacala som chodit do skoly vlakom, kde vsetci strasne kaslu a kychaju, nakazila som sa asi tam...