Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

no vidíš,aj tk sa dá...A zajtra žiadny PC,ale postielka,čajík do termosky,...a už len peste ti budeme držať!!!

ethel

elissa-pozri,skús ísť dnes skôr spať a ráno uvidíš..ak budeš vládať,odbehni na písomku a vráť sa domov..

elissa

A tak som si myslela, ze mam iba nadchu, ktora hned prejde...Najhorsie na tom je, ze som sama doma, pritel je v robote a ked si predstavim, ze mam vstat z postele a ist si nieco vziat do kuchyne, tak mi je zle...Nasilu sa mi podarilo zjest jest jednu parku.

ethel

elissa-vlak,autobus,..proste takéto uzavreté priestory sú super vec na šírenie chorôb,neboj,prejde ťa to...len oddychuj...

elissa

Diky za rady, mna ohromne mrzi, ze teda zajtra do tej skoly nepojdem? Chodim na vysku v usa a hned prva pisomka a ja som zdochliak:( najhorsie na tom je, ze sa to neda nahradit.

aja25

elissa ani mne ked som chora nechuti myslela som ze si nejedla kvoli stresu v skole a tak.....Tak to treba asi fakt len vylezat aby si nedopadla ako ja....hi

elissa

aja, nejedla som poriadne odkedy mi pre chorobu nechuti. ethel, jem mandarinky a take velke cucoriedky...Okrem toho Q10 kapsulu kazdy den aj multivitamin a multimineral Centrum...Ved pisem, ze som nebola 4 roky chora, ale zacala som chodit do skoly vlakom, kde vsetci strasne kaslu a kychaju, nakazila som sa asi tam...