Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ethel ja to tiez celkom nechapem je mi tam z toho smutno.....obcas take nieco stretnem aj u nas v telocvicni....A nikdy nepochopim ako sa z peknej baby stane behom 2 mesiacov vychudnuta troska ktorej mozes akokolvek dohovarat tak ma stale pocit ze je tucna !!!!! Je mi z toho fakt smutno co dokaze narobit kult modeliek!
slusný_muz:si sa nám odmlčal a pritom na obranyschopnosť vieš najviac liečikov a receptov!!!
elissa-papaj ovocie,jablká,banány,...citróny,...čaje,...ja papám aj megaC
No elissa a mas to! ak nevyzivujes svoj organizmus tak si oslabena a ulepi sa na teba taka viroza coby dup!!!!Treba jest vela vitaminov ovocia zeleniny ...a aj ten actimel....
ajka-všimla som si ťa na tej téme,lenže ja k tomu nemám čo povedať,lebo tomu nie celkom rozumiem...hi...ja sa radaq napapám a keďže som kedysi žila sama ako prst a nemala čo do úst-viem si jedlo vážiť!!!!
ethel, pravda je taka, ze som posledne dni poriadne nejedla.
ajka25-nie som železná žena,aj ja mám ochorenia-chrbtica,žalúdok,...hi Ale čo sa týka plúcnych vecí som nabitá tolkými bacilmi,že som voči nim skoro imúnna,...hi
Boze ethel nehovor o hlade teraz som sa vytocila na tej stranke o bulimii a anorexii......
No ja mam asi 100 actimelov, kupil som v akcii tak si davam...doma to nepijem na SR je to drahe...hi
Teraz niečo od veci:jeden známi lekár raz povedal,že tbc je chorora hladných ludí...Preto som to spomenula,že mal v dačom pravdu.Keď sa človek poriadne nenaje,telu to chýba a má problém brániť sa pred rôznymi chorobami.Ale poznám ludí,čo sa liečia hladovkou...