Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

Ahojte, akurat si pochutnavam na cucoriedkach (predjedlo) a potom si uvarim vajicka na makko. Uz som zase zacala mat chut do jedla, hrdlo neboli, ale este stale mam zabetonovany nos. Uz aj viac vladzem, tak sa tesim. Dufam, ze cez vikend to uplne prejde. Priatel hovori, ze mi kupi rusko na tvar do vlaku. Haha. Na balkone nam visia hrubocizne cencule, je aj nasnezene. Vy mate co nove?

elissa

samko, dakujem Ti. Baby, volala som tomu mlademu profakovi, s ktorym mame pisat ten test a on je taky dobrak! Vraj si ho kludne mozem napisat na buduci tyzden. Tak som rada, ze az. Uz len kludne lezim, tlacim do seba caj-ani pit mi nechuti a zajtra teda nejdem do skoly. Akurat, ze za semester (4 mesiace) sa da vymeskat len 3 razy, toto je uz teda moj druhy raz...Verim, ze v pondelok uz budem fit. Vsetkym dakujem za rady.

samko

Hovorí sa, že nádcha liečená lekárom trvá týždeň a bez lekára 7 dní. To je stará ľudová múdrosť.Na bolesti hrdla poznám dva spoľahlivé recepty a to veľmi silný soľný roztok a Tantum verde, ktorý aj hrdlo umŕtvi ako anestetikum. Tú slabosť musíš len poctivo vyležať, veľa piť a veľa vitamínov! Papapá.

slusny_muz

Prepacte ze som tak bez vysvetlenia zmizol, ale kolegyna ma narodky tak sme to sli trosku zapit...ale uz idem domkov, a tesim sa lebo som si navaril na 3 dni a dnes nemusim varit iba zohrejem v mikrovlnke...Hi....takze sa nebojte ja s vami velmi rad kecam a je mi dobre vo vasej spolocnosti...len ste tu zriedkavo...hi

elissa

ethel, dakujem vam. Ja som v posteli, laptop mam na bruchu, lezim. Caj po ruke, domotkala som sa pren predsa len do kuchyne.