Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
hmmm...tak ja som nikdy nebol nicim inym ako som teraz....ale je pravda ze sa tiez nebojim roboty a ked som doma chodim po vikendoch na brigady....
mne je to jedno...ja sa roboty nebojím,už som bola aj predavačka,aj krajčírka....hocičo...hi
no a co by si chcela robit ine??
myslím,že ma už dosť dobre poznáš na to,aby si si myslel iné..hi..Takže škola sa asi nebude konať..hi...a okrem toho ma to už tak hnevá v robote,asi som vyhorená,že by som najradšej išla robiť niečo iné...
ved preto...Hi
:-)))) ja niesom schopná sa odsťahovať z domu v ktorom žijem od svojho narodenia..hi..spomienky...:-( Takže by som sa vrátila..hi
no tak to je horsie....Hi....a mas taky dojem ze by si sa nevratila??...Hi
...ale mňa tam nepustí "rodina"..hi...asi sa boja,že by som sa už nevrátila..hi..
No to neviem, mozno aj hej,...kdeze robim tam kde by si isla...Hi
..ahoj giv,....slusny_muz,to mi chceš povedať,že keby som išla na BC,alebo PŠŠ tak by som tam natrafila aj na teba?