Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osobna vaha

111svecka

aj mate osvedceny nejaky konkretny typ vahy? ja osobne som mala cely zivot len taku tu klasicku s rucickami :D a aj tu vlastne uz nepouzivam, takze ani neviem, ake momentalne frcia :)

lajtmannlea

heh a ja som vám taká, že si občas ako spravím inventúru v takýchto veciach a povyhadzujem aj staré misky, ktoré sú napríklad bez vrchnákov alebo sú proste už také zájdené no potom ich následne dokúpim a takto to ide nejak dokolečka

Ma_rika

tak to je potom super. u nas je hlavne problem v tom, ze zahadne miznu vrchnaky z misiek. potom ich odkladam pre pripad, ze by sa vrchnaky zas objavili, ale po pravde, to sa stane malokedy, tak potom ich pretriedim

alzbetiena

*Ma_rika* tak to treba povyhadzovať, porobila som tak a vôbec mi to nie je ľúto. Nemám rada, keď doma máme toho proste zbytočne veľa. Váhu aj ja som pozerala rovno s miskou, že nemusím zháňať a misky klasické som odložila len asi štyri aby sme mali keď koláč našim poslať alebo muž niečo do práce keď si chce vziať.

Ma_rika

misky, tak tie mi ani nespominajte, lebo tolko ich mame doma, ale aj tak si nemam dat do coho napriklad jedno, lebo mame doma asi vrchnakoveho skriatka, ktory nam krade vrchnaky

lizatko0

S tymi miskami, no tak to presne viem o com hovoris. Mame ich doma tolko a nemam ani cas to pretriedit. Mam radsej ked misky k niecomu pasuju a nemusim si takto z cohokovek misky odkladat

budkira

to je presne ako u nas doma. kadejake misky a dozy. to uz automaticky cakam, ze ked jednu skrinku otvaram, kolko toho na mna vypadne. a zase luto mi je len tak to povyhadzovat, tak odkladam a odkladam.

marculienka55

dasulienka tie kuchynske nie, ale ja napriklad ked som vyberala, tak som hned chcela aj s takou tou miskou vies, ze proste hned si odvazim, lebo predtym som kadejake misky odkladala aby som si mala v com vazit muku a potom uz zo skriniek na mna vypadavali a som nervozna bola :D

henkalic

dasulienka98 to viacej sa podla mna ani neoplati investovat do tej vahy. lebo nepotrebujes aby mala neviem ake funkcie. hlavne, ze odvazi, no nie?